Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Ahad, 22 Ogos 2010

Ramadhan Promo :12 Ogos - 22 Ogos 2010

Sticky mode until 22th August 2010

Our most requested promo is back!

Sebelum itu kami di KedaiGambarKami ingin mengucapkan selamat berpuasa dan semoga kita berjaya menjalani ibadah puasa di bawah rahmatNya..amin..

Jom tengok promosi KedaiGambarKami yang terkini!!!!

Ramadhan Promo: Photobook
______________________________



Photobook pocket(orientation:)landscape

Size 8 x 6 inches
20 pages + lamination
hard protective box cover
Original Price: RM119.00
Promo Price :RM99.00 (save RM20!)
Please include Postage : RM6
Deposit: RM50 upon booking

Size 8 x 6 inches
40 pages + lamination
hard protective cover
Original price: RM149.00
Promo Price: RM129.00 (save RM20!)
Please include postage : RM6
Deposit: RM60 upon booking



______________________________



Photobook Elegant Hardcover(orientation: landscape)


size 8.5 x 12 inches (A4 size)
20 pages + lamination
hard protective cover
Original price: RM219.00
Promo Price: RM189.00 (save RM30!)
Please include postage : RM10
Deposit: RM100 upon booking



______________________________________

New!!! Elegant Soft cover (orientation:potrait) no picture available for time being...

12 x 8.5 inches
20 pages + lamination
hard protective cover
Original price: RM189.00
Promo Price: RM149.00 (save RM40!)
Please include postage : RM10
Deposit: RM100 upon booking


Hubungi kami di
catlina7@yahoo.com

utk tempahan.

Pilihan Background dan cover bagi kedua-dua jenis photobook(Hardcover dan Softcver)
ada di sini.
Pilihan background dan cover

7 ulasan:

Hana Faza-same person 12 Ogos 2010 2:22 PTG  

kak lina, kalau faza nak book, kena bagi gmbar2 nye saja ke? layout editing suma mcm mana ye

kedaigambarkami 12 Ogos 2010 11:27 PTG  

hana faza: ya betul, cuma bg gmbr kepada kami, kami akan uruskan yg lain2 ;)..apa2 pun sebelum printing, kami akan dapat persetujuan cik dahulu samada setuju atau tidak dgn layout yg dibuat.terdapat byk pilihan background, jadi anda sendiri yg akan memilih design background dan cover :)

Marhaini 13 Ogos 2010 12:15 PTG  

k lina... kl booking, valid smpai bila?

thanks :)

kak mas 19 Ogos 2010 7:20 PG  

cantiknya.. tapi gambar2 sumer guna kamera cikai jer.. boley kaa..? kena edit dulu ker..?

kak mas 22 Ogos 2010 1:58 PTG  

salam.. akak ada hantar emel tau. akak dah book pekej yg akak nak tu. dah bank in deposit..

kedaigambarkami 23 Ogos 2010 8:06 PTG  

marhaini: sehingga 31 Dis 2010..

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP