Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Isnin, 28 Mac 2011

Jom menang hadiah bernilai RM1k!New Year Giveaway Part 2: Calling Mom-to-be and Couples!(updated on 1st Feb 2011)



It’s more than meets the eyes!

What?

New Year Giveaway Part 2: calling Beautiful Mom-To-Bes and lovely Couples!
Hadiah nya: Free 1 & 1/2 hour Photoshoot session bernilai RM1000.00!(RM1000.00 x 2)

Dua(2) pemenang utk menerima free photoshoot session dicari!Anda boleh menggunakan free session ini sebagai maternity potrait, prewedding or postwedding potrait anda! :)

Dan ada lagi....satu(1) pemenang lucky draw akan dipilih utk memenangi hadiah misteri!(total 3 pemenang!)

Jom lihat portfolio kami di sini: http://www.kedaigambarkami.com/ atau Facebook: KedaiGambarKami.

When?
1 Feb – 28 Mac 2011


How?

1.Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia sahaja.Bagi Beautiful Mom-To-Be,anda mestilah preggie dalam 5 – 8 bulan pada Mei /Jun 2011(penggambaran dijangka sekitar Mei 2011)..Bagi Couples Extravaganza, cuma pasangan yang telah berkahwin/bertunang sahaja diterima sebagai peserta.Sesi penggambaran dijangka pada bulan Mei/Jun 2011 atau masa lain yang sesuai.Untuk berlaku adil, mereka yang telah memenangi free photoshoot dlm contest/giveaway kami sebelum ini tidak dibenarkan join(sorry peeps!bagi can org lain okeh?)

2. Add http://www.kedaigambarkami.com/ ke bloglist anda.

3.Buat satu entry khas mengenai giveaway ini.Tajuk entry anda mestilah seperti ini :New Year Giveaway Part 2 by KedaiGambarKami . Masukkan link entry ini dan link http://www.kedaigambarkami.com/.

4.Masukkan juga badge giveaway ini ke entry (sila ambil mengikut kategori anda)dan sidebar blog anda.Nyatakan kepada kami kenapa anda patut menang. .Nyatakan, di mana lokasi pilihan anda sekiranya anda memenangi hadiah ini.Kluang atau tempat tinggal anda). Pemenang pertama dipilih berdasarkan penyertaan paling kreatif dan menarik. Pemenang kedua dipilih berdasarkan lucky draw.Pemenang lucky draw dipilih dari mereka yang tidak memenangi dua(2) hadiah di atas). (syarat tambahan: Like Fanpage KedaiGambarKami di FB-tak wajib)

5.Tinggalkan entry penyertaan anda di ruangan komen di entry ini.

6.Sekiranya anda menang, anda perlu hadir ke sesi fotografi di sekitar Kluang, Johor(lokasi dan tarikh ditentukan oleh kami). Sekiranya anda mahukan kami ke tempat anda, maka caj mileage dan penginapan akan dikenakan.


Good luck!

Nota:

1.Hadiah tidak boleh ditukar dengan wang tunai.
2.Dengan ini anda membenarkan gambar-gambar anda digunakan untuk promotional purpose di www.kedaigambarkami.com.
3.Sekiranya anda mahukan kami membuat tugasan di luar bandar Kluang, perbelanjaan perjalanan(mileage) dan penginapan(jika diperlukan) akan ditanggung oleh anda.
4.Tarikh penggambaran adalah tertakluk kepada penetapan tarikh oleh www.kedaigambarkami.com.
5.Penganjur iaitu www.kedaigambarkami.com berhak menukar hadiah yang bernilai sama atau kurang daripadanya sekiranya dirasakan perlu atau bersesuaian.

Want to hire us?Call 0137449963 (Catlina) or 0197433093 (Cg Fly)or email catlina7@yahoo.com Brought by Kedai Gambar Kami JM 0585327-H

41 ulasan:

~~@lyci@~~ 19 Januari 2011 8:37 PG  

alahai.. rs2nya nnt bulan mei preggy x.. hahaha

MamaRaisya a.k.a Lisa 19 Januari 2011 9:13 PG  

alahai...dh tentu2 xlh join...hemm..skrg pun lum preggy..cmna nk kasi bln 5 nnt dh 6@7bln..isk..isk...tp mmg teringin sgt nk photoshoot time preggy..huhu

CatlinaFly 19 Januari 2011 9:44 PG  

alycia: heheh ade sebab nape kami buat tarikhnye mei..sebab buat masa ni, time tu je tgh free..;)

CatlinaFly 19 Januari 2011 9:44 PG  

lisa: hihihi..takpe nanti kite buat giveaway lagi next time

zaikulim 19 Januari 2011 1:54 PTG  

zai layak join tapiiii...jauh kat kulim nie....

CatlinaFly 19 Januari 2011 2:36 PTG  

zai: in that case..ada dua cara je

kalau menang...

samada

1.zai turun ke Kluang...

2.atau, cover mileage kami ke sana...;)

Queen 19 Januari 2011 4:18 PTG  

ooo..kluang,..jauhnye....takpela kot..nik pass pada org lain..hehehe...

Ain 20 Januari 2011 1:16 PTG  

teringinnn sangat, tapi jauhnyaaa nak ke kluang sana...

akak try dulu boleh? if lucky dan kebetulan cat ke sini, boleh buat photoshoot untuk akak...

hehe..

KedaiGambarKami, Kluang, Johor 21 Januari 2011 9:51 PG  

nik & kak ain: actually ada 2 choice, boleh pilih samada nak dtg kluang or cover our travel expenses ke sana....:)

Mama Zharfan 31 Januari 2011 9:14 PTG  

sgtlah tak qualified utk join :p those yg join rasanya akan menang tanpa bertanding ni heheh

Mama Zharfan 1 Februari 2011 3:40 PTG  

ooo..dh ada new category yer cat :)
Insya Allah me akan join--lmbt lg kan due date tu :) nak kena cari idea creative yg lain sikitlah--sbb entry part 1 me dh guna kartun2 tu hehhe belum tentu boleh menang pun

me sanggup jer turun kluang--sambil cuti2 msia ok jer --me & hubby suka jln2 :)--bajet menang ler :p

Syuhadah Razali 6 Februari 2011 11:22 PG  

OK...adah dah join contest nie,,hope ada luck la....
suka dengan syarat dan hadiah....

http://syuhadahrazali.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

hope adah ada rezeki kat cini...

MamaRaisya a.k.a Lisa 7 Februari 2011 9:22 PG  

nk join tp sibuk yg amat..nnt dh settle audit leh la join..huhuhu

CikLilyPutih 7 Februari 2011 2:15 PTG  

of course mesti join kan.. tak kisahlah jauh cam ne pun pegi jugak nanti (budget cam menang plak kan heheheheh)

syawalsimpsons 10 Februari 2011 10:33 PTG  

akak sy leh join ka???mmmm...klo da rezeki menang lg...leh la blk kluang jumpa MIL n FIL...kan..tp layak ke...mmmm..klo nak try dolu boleh x...

puan nina 11 Februari 2011 4:25 PTG  

sy join

http://ninagacontest.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

annie 16 Februari 2011 10:35 PTG  

saya pn join jugak! ^_^

http://cikninicomey.blogspot.com/2011_02_01_archive.html#8851560602621823456

MamaRaisya a.k.a Lisa 20 Februari 2011 4:36 PTG  

lisa join jugakkk..

http://erynaraisyajoincontest.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

KatekateKite 21 Februari 2011 5:16 PTG  

Assalamualaikum KedaiGambarKami!

Kite dah join giveaway kalian tau!

Harap harap ada harapan untuk kite menang giveaway nih! hik3...... ;p

http://katekatekite.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

Terimakasih! :)

deqlis 22 Februari 2011 8:57 PG  

wah menariknya...

teringin nak photoshoot nie..
masa kahwin dl tak buat out door photoshoot...klu menang dpt out door photoshoot kah?? mmg tingin sangat2x...

insyaAllah deqlis join ya.. klu turun Kluang takde masalah...deqlis ngan hb mmg suka jenjalan:-)

Nana 22 Februari 2011 1:47 PTG  

saya join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

~~@lyci@~~ 22 Februari 2011 5:11 PTG  

salam cat.. alycia join..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

tq ;)

antashabailefthanded.blogspot.com 22 Februari 2011 10:00 PTG  

http://antashabailefthanded.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html


nila tande saye dah join

kakngah 25 Februari 2011 10:28 PTG  

mmaf yer, nk tanya sikit... hadiah utk kategori couple hny utk suami isteri shj ke?? anak2 tdk blh terlibat???
terima kasih.

KedaiGambarKami, Kluang, Johor 25 Februari 2011 11:07 PTG  

salam kak ngah: ye suami isteri/tunangan shj..sebab tu namenye couple extravaganza

Nad @ MamaZakwan 4 Mac 2011 3:32 PG  

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

nk join! :)

CikLilyPutih 6 Mac 2011 1:13 PG  

cat,

sorry lambat sangat post entry psl giveaway nie. ni hasil nukilan yang tak seberapa, hope u like it.

http://www.ciklilyputih.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

mintak2 ada can menang ek.. hehehe

NurSolehah 7 Mac 2011 12:33 PTG  

sol join...cuba nasib lagi... arap2 ade rezeki

http://sooluckiss.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-couples.html

LyNn HaMzAh 7 Mac 2011 4:27 PTG  

nak tanya la...kalau masuk yang kategori mom to be tu...hanya gambar bakal mommy jer ke yang diphotoshoot? gambar suami dan anak x leh joint sekali ker?

KedaiGambarKami, Kluang, Johor 7 Mac 2011 5:03 PTG  

dah ada yang tny ni..mcm nilah..

Mom-to-be:
terpulang kpd budi bicara kami..lepas menang baru kita bincang keh..maybe boleh diambil a few shots with hubby & children..

couple extravaganza:
kami narrow down to couple(suami isteri/tunang) sebab tujuan utama kami adalah utk photograph gmbr berdua shj...

harap maklum

mohon ikuti syarat2 penganjur..sekian TQ

Catlina
www.kedaigambarkami.com

LyNn HaMzAh 7 Mac 2011 5:17 PTG  

okey...
terima kasih di atas maklumbalas tu...
lynn nak joint...
dah siapkan satu entry khas untuk kategori beautiful mom-to-be...
nanti cat datang terjah yer...

http://lynnhamzah.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

hope menepati syarat-syarat yang ditetapkan...
tq so much...

nurul harnani 7 Mac 2011 5:21 PTG  

kakak!!!!

sy join entry ni.. alhamdulillah.. sy berjaya melengkapkan syarat2 kak lina..

http://nurulharnanikasmari.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

enjoy reading..

kemma 8 Mac 2011 1:48 PG  

sy join mencuba luck...

http://luvyuall.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

mama c'fa 8 Mac 2011 10:41 PG  

yihah.. now saye da pun sertai so boleh la lihat entry tersbut... hope menepayi syart2 nya..

http://nurfazliana.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

enjoy da readng

Mama Zharfan 13 Mac 2011 6:21 PTG  

cat, me dh siapkan entry
me akan publish+submit link on 20 mac nanti yer :)

KatekateKite 15 Mac 2011 5:50 PTG  

maaf, ada sedikit pembetulan selepas baca semula syarat syarat penyertaan.....

http://katekatekite.blogspot.com/2011/02/new-year-giveaway-part-2-by.html

harap pihak kedaigambarkami dapat menerima penyertaan saya :)

Mama Zharfan 20 Mac 2011 8:29 PTG  

Salam Cat,

me dtg nak submit entry :) hope u will like it :)

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

ummuabdullahsyaakir 20 Mac 2011 10:55 PTG  

Assalam kak,


Saya sama2 sertai,ni link saya yea^_^

http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-by-kedaigambarkami.html

~ MayraAzra~ 28 Mac 2011 11:56 PTG  

http://mayrajoincontest.blogspot.com/2011/03/new-year-giveaway-part-2-by.html

Bila Ku Kata Cinta... 30 Mac 2011 12:27 PTG  

saya dah buat

http://bilakukatacinta.blogspot.com/2011/03/my-first-contest-ever.html

harap2 semua OK dan berjaya...;P

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP