Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Isnin, 23 Ogos 2010

Reminder kepada semua pelanggan KedaiGambarKami yang menempah photobook

Saya sedang menanti utk menyiapkan photobook - photobook anda...sila patuhi dateline jika tidak, kemungkinan deposit anda tidak akan dikembalikan sekiranya tidak sempat kejar dateline...Sy mungkin tidak dapat hold on produk selepas 31 Dis 2010 ini, atas permintaan yang tinggi dan juga dateline utk kerja2 lain. Harap maklum.

Client list

Untuk memudahkan dan oleh kerana tuan/puan mungkin sedang sibuk, sy tetapkan semua tarikh dateline kepada 31st December 2010.

Batch 1 order(Jan 2010)
1.Puan Nik Hakimah ( 8.5 x 12 inches hardcover photobook, 40 pages)
2. Zue Lavender ( 8.5 x 12 inches hardcover photobook, 40 pages)
3.Pn. Norhayati ( 8.5 x 12 inches hardcover photobook, 40 pages)
4.Pn. Zana ( 8 x 6 inches softcover,40 pages)
5.Pn. Nard ( 8 x 6 inches softcover, 40 pages)
6.Pn. Nurul Hamiza ( 8 x 6 inches softcover, 40 pages)
7.Pn. Anis Niza ( 8.5 x 8.5 harcover, 40 pages)
8.Pn. Ely (8.5 x 12 inches hardcover, 40 pages)
9.Pn. Qastalani ( 8x6 inches softcover, 40 pages)

Batch 2 order( April 2010)
1.Puan Eja ( 8.5 x 12 inches hardcover, 40 pages)
2.Pn. Miezaniera ( 8.5 x 12 inches hardcover, 20 pages)
3.Puan Laila Sani ( 8.5 x 12 inches hardcover, 20 pages)
4.Puan Shaheerah ( 8 x 6 inches soft cover, 20 pages)
5.Pn Firdaus x 2( 8.5 x 12 inches hardcover, 40 pages)


Batch 3 order (Mother's Day Promo-May)-semua 8x 6 inches soft cover, 20 pages
1.Puan Sara
2.Puan Roselina
3.Puan Norish
4.Puan Shazlina

Batch 4 order ( Father's day promo-June)
1.Puan Shireen x 2 ( 8 x 6 inches softcover , 40 pages)
2.Pn Firdaus x 2( 8 x 6 inches soft cover with textured pages, 20 pages)
3.Pn. Firdaus ( 8.5 x 12, hardcover, 20 pages)
4.Pn. Izyanni ( 8 x 6 inches softcover, 40 pages)
5.Pn. Asfaliz ( 8.5 x 12 inches hardcover, 20 pages)
6.Pn. Mysara Jasmine( 8 x 6 inches softcover, 20 pages)

Senarai di atas adalah bagi tempahan sehingga Julai 2010 sahaja. Sila hubungi sy di catlina7@yahoo.com bagi urusan mengenai photobook anda...terima kasih.

* Tempahan yang telah siap sy tidak listkan di sini.

8 ulasan:

~aSFaLiZa~ 23 Ogos 2010 7:01 PTG  

salam. saya rasa saya tempah untuk Elegant hardcover photobook kalau tak silap. hmmm sory lambat send pic. maybe dalam mgu depan saya akan email gambar2 n pilih cover.

kedaigambarkami 23 Ogos 2010 8:06 PTG  

asfaliz: sy akan recheck...tq sebab maklumkan sy..

fazilzura 23 Ogos 2010 9:37 PTG  

hah ? dpt extand ke DEC ke? huhhuhuhu kalau x leh masukkan gmbo raya huhuhu

Mama Safiyyah 24 Ogos 2010 9:42 PG  

awak,

akak dah email twice to your email...ada dapat tak?

-kak shireen

miezaniera 24 Ogos 2010 11:54 PG  

salam Catlina..

Rujuk :
Batch 2 order( April 2010)
sepatutnya saya nye tinggal yg hardcover je..yg softcover tu sy dh dapat pun photobooknye hehe
sory lambat hntr pic,gmbr dah ada..tinggal nk send je lagi hehe

kedaigambarkami 24 Ogos 2010 12:00 PTG  

zura: dapat extend bg mereka yg belum hantar CD/gmbr shj...

kedaigambarkami 24 Ogos 2010 12:00 PTG  

kak shireen: tak dapat kak..leh akak send lagi sekali?

kedaigambarkami 24 Ogos 2010 12:01 PTG  

miezaniera: noted..tq! ;)

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP