Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Rabu, 22 Julai 2009

KedaiGambar Kami Give Away(July 2009)


Mudah je...tak perlu buat entry khas, tak perlu upload gambar,tak perlu buat slogan,tak perlu buat karangan/esei,tak perlu jadi follower (tapi kalau nak jadi follower boleh jugeeee...ngeee)
KedaiGambarKami mengadakan Give Away bagi bulan Julai 2009.Cara-caranya:

1.Peserta hendaklah dari kalangan blogger sahaja.
2.Copy logo KedaiGambarKami Give Away di atas dan letakkan pada side bar blog anda.
3.Linkkan blog KedaiGambarKami pada bloglist/link list anda.
4.Tinggalkan komen dengan pada entry ini.Kami akan ke blog anda untuk menyemak samada anda cukup syarat atau tidak.
5.Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah, cuma ada seorang pemenang.Hadiah akan diumumkan kemudian.
6. Tarikh tutup ialah pada 31 Julai 2009. Pemenang akan diumum pada tarikh yang akan ditetapkan nanti.

** Hadiah nya tak la mahal sangat but I promise it's gonna be cute, sweet & simple......:)

Jom join!

P/S:
1.hanya untuk blogger dalam Malaysia sahaja...
2.ahli keluarga/sanak saudara takleh join..nanti takut jadi bias...sorry Ultramama kakak ku hehehe....raya nanti lina & zul buat photoshoot FOC utk family mung!
***sy edit balik entry ni..sebab ramai yg kata takleh copy gambo kat atas ni..I'm sorryyyyyyy..
Cara dia mcm ni..
a.klik je gambar kat atas tu
b.pastu kat skrin pc/laptop anda akan kuar gambar kamera tu sebijik je..
c.right click kat gambar tu & save dlm pc/laptop anda...
(so sorry for all the troubles!mmg sy disable right click sbb pernah berlaku gambar2 dicuri orang!maaf ya!)
***wahahaha..dengan ini sy nak mengingatkan kepada para peserta agar membaca syarat2 give away dengan teliti terutama syarat yang no.4, ramai yg keliru.Sila tinggalkan komen/ulasan pada entry/catatan/posting mengenai give away ini...bukan tinggalkan komen kat chatbox.Kegagalan anda berbuat demikian akan menyebabkan anda disqualify dari giveaway ini.Harap maklum.

241 ulasan:

mama tisya 22 Julai 2009 9:38 PG  

salam catlina..mama tisya dh wt smua syarat2nye..sila semak..tq

dh link dlm blogroll kt sini ye
http://mamatisya-friends.blogspot.com/

MaMaMiE 22 Julai 2009 10:43 PG  

Salam Cat,

1st time join give away nih, mudah² ler dimurahkan rezeki. Syarat² makmi dah turuti. Tolong semak ye cegu.....ngeh²

Ni link posting http://mamamie08.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

Fiza Nordin 22 Julai 2009 11:21 PG  

salam cat...

semoga akak seorang yg bertuah dalam give away ni...

akak dah buat mengikut syarat yg dikehendaki.silelah datang ke blog buat semakan...

http://fizanordin.blogspot.com

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:24 PG  

mama tisya & mamamie: sy dah cek..anda qualify to the next step!tahniah!

miela77 22 Julai 2009 11:26 PG  

salam....dah folo ek...n dah add pic kat sidebar...leh tengok kat

http://miela77.blogspot.com

Moga daku lah yang bertuah...huhuhu

♥Hernee Nazir♥ 22 Julai 2009 11:28 PG  

cat saya pun dh join..siap ade n3 khas..walau xde dlm syarat..sila semak ye klau2 sy bertuah..hehehe

http://herneenazirlife.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-give-away-july-09.html

karipapsayur 22 Julai 2009 11:32 PG  

** Hadiah nya tak la mahal sangat but I promise it's gonna be cute, sweet & simple

~~ HMMM.. apa ya cute, sweet & simple?? E-ein ekk!! =D

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:33 PG  

salam kak fizah, lulus!tggu cabutan bertuah ye..good luck..

mamanoa 22 Julai 2009 11:34 PG  

Cat..!!
i da join tau u tgk i nyer blog ekk
camera - da snap n da gam kat tepi blog...
link-list - u cek kat bawah sekali ader "jenguk-Jenguk" huhuuh..(xtau btul ker x ni..ayoooo)

http://mamanoa-themoment.blogspot.com/

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:34 PG  

miela77 & hernee: tunggu sy ke blog anda utk semak syarat2 dah fulfill ke belum k..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:35 PG  

mommy Qz: jom ler join weh!heh..e-ein?ui mane bleh..kami tunggu 2 tahun utk e-ein jadik! hihihihi...

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:35 PG  

mamanoa: ok..tunggu sy g jenguk ye..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:39 PG  

miela: belum add blog kedaigambarkami kat blog list..

hernee: lulus!good luck k..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:40 PG  

mamanoa: wokeh!dah cek!lulus! :)

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:44 PG  

mommy Qz: sy dah g cek...lulus gak :) good luck

Dr.Dodon 22 Julai 2009 11:45 PG  

haku bleh join ke ni hehe.. aku dah masukkan dalam
http://www.dodon-photos.blogspot.com ngeee..
kalau e-ein hadiahnya, lumayan kihkih..

Momma Mia 22 Julai 2009 11:49 PG  

Salam dear. mommaMia dah follow syarat2nya. Sila terjah ke blog kami !
http://alinalan.blogspot.com/

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:52 PG  

dr dodon:wah..pakat dgn karipap sayur ke nak kan e-ein..cam nilah..jadi menantu leh kot muhehehehe
(err..alden kene compete dgn little QZ anak mommy qastalani aka karipap sayur!)

nanti aku g cek kat blog ko yer..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:54 PG  

dr dodon: belum add dlm blog list!kelulusan kene hold dulu..:P

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:55 PG  

momma mia: dah cek..qualify utk cabutan bertuah tu!good luck!

salmal's 22 Julai 2009 11:56 PG  

salam catlina ...
saya nak join jugak sbb nk tengok diriku ini bertuah ke tak .. wekekke.. bleh yer daku menempek skali sesambil tambah kawan blogger baru.

http://salmals.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

kedaigambarkami 22 Julai 2009 11:58 PG  

salmal's: dah cek..lulus gak! :)

karipapsayur 22 Julai 2009 12:00 PTG  

Okeh.. I siap belaka! Cat, you sila buka blog I

http://karipapsayur.blogspot.com/2009/07/you-i-touching-okayy-for-catlina.html

da letak badge kat column kiri dan blog list

p/s: E-ein kalo hantaran mahaii, idok lee teman mampu oeh!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 12:02 PTG  

mommy QZ: sy dah cek tadi...dah lulus pun :) hehehehehehe..bila nak merisik?hahaha..

asmieyra 22 Julai 2009 12:08 PTG  

hai,taknak ketinggalan..nak join juga...sipmler jer..tp ada harapan ker..huhu..jenguk blog i yer..
http://lilprincecharming-asmieyra.blogspot.com/

kak ina kl 22 Julai 2009 12:09 PTG  

dah siap dah..muga-muga ada rezeki...apa kata suruh mamaultra jadi penaja..dapatlah lebih sikit hadiah tu..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 12:10 PTG  

dr dodon:okeh dr dodon..aku dah cek..lulus gak! :)

asmieyra: tggu sy g jenguk k..

kedaigambarkami 22 Julai 2009 12:17 PTG  

asmieyra: ok..lulus dah..tggu cabutan bertuah yer..

CikMin 22 Julai 2009 12:29 PTG  

salam cat...cikmin nak tgk..ada tuah x dlm give away ni..syarat2 dah ikut...sila cek ye..

http://kasehabadi.blogspot.com

kedaigambarkami 22 Julai 2009 12:44 PTG  

cik min: sy dah cek..approved!tggu cabutan bertuah ye..:)

bebarang 22 Julai 2009 12:44 PTG  

tolong check yek! :)
http://bebarang.blogspot.com/

.: Bb & Ling :. 22 Julai 2009 12:46 PTG  

Salam tuan rumah..debbor nih..festaim join giveaway contest..hehe..biler tgk tuan rumah promised "..it's gonna be cute, sweet & simple" buat ku rase teruja giller!

Sile² la check yerk.. =) http://loveydoveytales.blogspot.com/

KePOchi LaTTe 22 Julai 2009 12:55 PTG  

hai cat...saya da mengikut arahan yg diberi...jemput la ke blog sy untuk proses pengadilan...

http://popipopio.blogspot.com/

harap2 lulus dengan flying colors
thanks...

Delimasari 22 Julai 2009 1:06 PTG  

salam.
sila jenguk entry saya

http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-giveaway.html

mummy_ayu 22 Julai 2009 1:40 PTG  

salam..cat,dah buat seperti arahan..jom check..

http://mummyayu.blogspot.com

TQ!

shahliza94 22 Julai 2009 2:04 PTG  

salam cat, nak join juga..
entry di sini....
http://shahliza94.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-give-away-july-2009.html

een 22 Julai 2009 2:07 PTG  

hai..saya pun nk join gak...nie N3 nyer disinii
http://anakku-een.blogspot.com/2009/07/ade-giveaway-lagi.html...

shaparin 22 Julai 2009 2:15 PTG  

Salam kenal.. Sha dah link dlm blog list + tampak gambar kat side bar. Bestnyaaaa!!

http://shaparin.blogspot.com

oli 22 Julai 2009 2:23 PTG  

salam...saya dah buat semua apa yang disuruh...

ini link saya
http://notitlepunya.blogspot.com

::Umi Sufira:: 22 Julai 2009 2:29 PTG  

Saya pun minat nak join contest nih! Sila jenguk ke blog saya eh! adakah menepati syarat2 pihak penganjur?:)

http://kawaii-wakaii.blogspot.com

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:30 PTG  

bebarang a.k.a bb& ling: lulus!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:32 PTG  

kepochi: belum leh lulus, bloglist tak add lagi...dah siap gtau ye..

delimasari: lulus dah..good luck!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:36 PTG  

mummy ayu,shahliza & een: lulus with flying colours!:)

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:37 PTG  

shaparin & oli: juga lulus!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:38 PTG  

umi safira: pun lulus!tahniah!

Mama Safiyyah 22 Julai 2009 2:39 PTG  

assalamualaikum....

kita pun nak join.....kita dengan ini men-declare, kita bukan sanak saudara...melainkan saudara seagama hehehehe

silakan semak kita lulus ke tak ek...thank you

Mamamanja 22 Julai 2009 2:42 PTG  

salam catlina
jom terjah blog MM

http://mamamanja79.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:43 PTG  

mama safiyah: sy dah cek..lulus!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 2:46 PTG  

mamamanja: dah cek jugee....dah dpt cop lulus! :)

Mama Safiyyah 22 Julai 2009 2:46 PTG  

lupa plak ek....blog kita

http://safiyyahworld.blogspot.com

Ummi Hanie 22 Julai 2009 2:56 PTG  

Salam tuan umahhh ...

sy sudah dtg ... nak joj giveaway , mane tau ade rezeki bby dlm pewut ni kann..heheee

ni link blog sy ;

http://ummi-hanie.blogspot.com/

slamat mencabut pmnang brtuah...btul ker ayat mencabut tuh ???

hadina 22 Julai 2009 2:57 PTG  

salam catlina..
ina dah buat cm yg disuruh.. :)
sudi-sudilah dtg menjengah nyer

http://kasihselamanya-hadina.blogspot.com/

yatie chomeyl 22 Julai 2009 3:05 PTG  

salam,

udah buat ikut syarat..kalau rajin, sudi2kanlah terjah blog saya ye

http://yatiechomeyl.blogspot.com/

bebarang 22 Julai 2009 3:06 PTG  

mekaseh tuan rumah yek.. :)
baek..sy akur..1 owner utk 1 penyertaan jek..hehe

ZiE FAUZi 22 Julai 2009 3:08 PTG  

nak join jugak..huhuhuhu...
cuba semak dah lulus ke belum...

http://fztogether.blogspot.com

kedaigambarkami 22 Julai 2009 3:13 PTG  

mamasafiyyah: sy dah g jengah tadi

ummie hanie: dah lulus!

hadina: dah lulus jugeee

yatie chomeyl 22 Julai 2009 3:30 PTG  

i memang kat jepun, tp bulan 9 nanti blk msia. nape? xleh erk nk join? sob sob

KePOchi LaTTe 22 Julai 2009 3:31 PTG  

OK..done. :))
adakah saya sudah boleh lulus? hehhe

http://popipopio.blogspot.com/

:: HUSNA :: 22 Julai 2009 3:38 PTG  

salam...
sy pon nak cuba nasib jgk ni...
kot2 ade luck..

http://husnafirdausadam.blogspot.com/

baBe_ieza 22 Julai 2009 3:40 PTG  

saya da buat...
sila jengah ke sane yer...

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-giveaway-july-2009.html

Echa 22 Julai 2009 3:40 PTG  

saya dah join juga.. sila jengah..

http://ecatir.blogspot.com/

Oja 22 Julai 2009 4:00 PTG  

salam...saya nk join. sila semak adakah dipenuhi syarat2nya..tk

http://leeza.blogspot.com

"myheart"-abieyazaly- 22 Julai 2009 4:08 PTG  

salam...sy pun nak join contest nih,k bubbye...

http://myheart-png.blogspot.com

kedaigambarkami 22 Julai 2009 4:13 PTG  

yatie chomel: yatie kene baca syarat2 kat entry tu semula, cuma blogger dlm malaysia je leh masuk....so sorry..next time k..

kepochi latte dan husnafirdaus : sudah lulus!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 4:15 PTG  

babe_ieza: lum complete, sila add blog kami ke bloglist anda tq..

echa: lulus!

ummiaqeef 22 Julai 2009 4:18 PTG  

salam..saya dah join ye..sila lah melawat blog saya..tq..

http://ummiaqeef.blogspot.com/

kedaigambarkami 22 Julai 2009 4:20 PTG  

Oja dan abieyazaly: dah cek & dah lulus!

kedaigambarkami 22 Julai 2009 4:21 PTG  

ummiaqeef: okeh!lulus dah!

izan ishak 22 Julai 2009 4:32 PTG  

hai catlina...

izan dah letak logo kat sidebar...
pastu dah link kan blog kat ~Online Business~ tau!
harap2 lulus ye!

CT 22 Julai 2009 4:36 PTG  

saya nak join jua...mai dtg tgk

http://szuraimah.blogspot.com

AshAnas 22 Julai 2009 4:44 PTG  

syarat2 sume dah dipatuhi, insya'Allah... hope shira bertuah... first time nak join giveaway... sila semak e...

http://ashrafshaakira.blogspot.com/

link ke kedaigambarkami.blogspot.com ni shira letak dalam Creative & Deco Link...

Panggil Saja Lyeana,Yana 22 Julai 2009 4:45 PTG  

Salam perkenalan, dah buat nnti check yerr..

http://lieyeana.blogspot.com/

Sidratul Muntaha 22 Julai 2009 5:06 PTG  

salam
recently put your blog pic on my sidebar and add ur bloglink into my wink link
my blog is http://iceboxrivet.blogspot.com

please check it out n and just cross my finger to win...
chill!!
:-)

Jasfyra 22 Julai 2009 5:11 PTG  

saya dah joint.sila buat semakan :)
http://jasfyra.blogspot.com/2009/07/kedaigambar-kami-giveaway.html

l i e y n 22 Julai 2009 5:29 PTG  

salam tuan rumah,
saya dah tepek gambar n dah link alamat tuan rumah kat 'read n respond'
jemputle datang ke rumah saya pulak....

http://lieyn.blogspot.com

CuTeMiUt78 22 Julai 2009 5:54 PTG  

salam catlina..

okies akak dah pun join give away ni..
siap buat n3 bagai blh check sini
http://cute-miut78.blogspot.com/2009/07/contest-kedai-gambar-catlina.html

link kedai gamba ni pun akak dah letak kat list di http://cute-miut78link.blogspot.com

Cynthia 22 Julai 2009 6:45 PTG  

salam catlina.. seronoknya your giveaway.. :)

http://cynselfblog.blogspot.com/

Emy Omar 22 Julai 2009 7:06 PTG  

Salam cat,1st time join giveaway ni..nanti saya try tepek kat blog saya ye..
http://mummyezhanerfan.blogspot.com/

kakyong 22 Julai 2009 7:11 PTG  

salam Catlina,
salam kenal dr kakyong
http://kakyong72.blogspot.com/

link kedai, kakyong simpan di sini, di bawah kategori kedai online
http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

delour 22 Julai 2009 7:22 PTG  

salam sis..
delour dh join gak giveaway ni..sila ke blog delour ye utk cek..lulus x sis??
http://delour87.blogspot.com

~~ciklinn~~ 22 Julai 2009 7:50 PTG  

Cat linn pun amik bahagian sila cek yerk....
erm link kedai ada kat 'kawan2ku'

semoga linn menang dgn bertuah nyer.. hehehehehe

catz_mafia 22 Julai 2009 8:38 PTG  

CatlinaFly,
Kita pun nak cuba nasib juga.. heheh

link kedai ni kat - My Fav Photo Studio

Nanti gi kat blog ni ek
http://catzana.blogspot.com

¥ α Ŋ α Đ z µ £ 22 Julai 2009 9:24 PTG  

yana dah j0in :D

http://yanadzul.blogspot.com

dZana 22 Julai 2009 9:36 PTG  

dah join.. nak adiah budak tecik tuh juger.. hehehe...

Fizah 22 Julai 2009 9:49 PTG  

join sudaa..:) jemput tgk ya!

www.siocakecil.blogspot.com

Fizah 22 Julai 2009 9:50 PTG  

++ link blog ni ada pada favourite links :)

me n de alisha 22 Julai 2009 9:59 PTG  

saya yang bertuah....

http://mypreciousalisha.blogspot.com/

Amin

MyHasla 22 Julai 2009 10:57 PTG  

salam tuan ramah,

Wah meriah nya!!!! nak mencuba nasib gak ni! hehehe! First timer to tis kind of contest or give away.

Singgah and jenguk lar ke my blog....
http://myhasla.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away-july-2009.html

Anawahid 22 Julai 2009 11:34 PTG  

salam Cat,
akak dah join... kami budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan...hehehe....
nk gak menang .... cam pakcik menang moto tuh!!!.. hahaha hope i'm a lucky gurl...;)

Ummi 23 Julai 2009 12:39 PG  

Salam Cat,
Akak pun xmau ketinggalan...nak cuba nasib jugak, kalau lah ditakdirkan menang..memang bertuah lah badan..Harap2 la I'll be the fortunate one..hehee...Sila lah semak yaa, bagi markah sekali nooo..

nikhazifah 23 Julai 2009 12:42 PG  

salam..harap harap ada rezeki.. jeput la masuk ke

http://nik-kingsyah.blogspot.com

jom makan 23 Julai 2009 7:44 PG  

http://impianalamaniman.blogspot.com/2009/07/kedaigambar-kami-give-awayjulai-2009.html#links


salam Cat,nak cuba nasib gak mana tau rezeki kan...

kedaigambarkami 23 Julai 2009 8:27 PG  

salam & selamat pagi semua!!!aiseh, tenet prob ah mlm tadi takleh la nak g terjah blog peserta2, i'll try to do it today kalau sempat!good luck!

kedaigambarkami 23 Julai 2009 9:11 PG  

Izan ishak
Ct
Ash Anas
Yana (lieyana)
Sidratul Muntaha
Jasfyra

Sy dah g cek, syarat2 dah dipenuhi--->lulus!

aZZiela 23 Julai 2009 9:15 PG  

Salam....
Salam perkenalan buat Cat, Azie pun dah memenuhi semua kehendak penganjur, ihiks~
Just mengeratkan silaturrahim sambil mencuba nasib gitu...
Pepun, gud luck to u too....

Give away here :
http://mindaserikandi.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

makcik rokiah 23 Julai 2009 9:19 PG  

hye cat,
nampak ramai yg bagi sambutan..
hope promosi ni berjaya.. yeay...=)

my link : http://akudiedankalercokelet.blogspot.com/

baBe_ieza 23 Julai 2009 9:19 PG  

salam...

saya da add blog awak di blog list saya yer..tq

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-giveaway-july-2009.html

kedaigambarkami 23 Julai 2009 9:22 PG  

Lieyn, cute miut & cynthia: lulus dengan cemerlang!get ready for the next step on after 31st july!

kedaigambarkami 23 Julai 2009 9:36 PG  

emy omar: lulus!

kakyong : belum complete..bloglist belum add blog kami..sila lengkapkan & inform sy bila dah buat k..

delour: lulus!

cik linn: lulus!

catzana: lulus!

Yanadzul : belum add blog kami dlm bloglist..

kak dzana: ok kak, dah g cek!lulus!

kakyong 23 Julai 2009 9:48 PG  

catlina,

link kedaigambarkami, kakyong simpan di sini
http://kakyong72-bloggerlist.blogspot.com/

please check di bawah kategori kedai online..

semua link kawan2, kakyong simpan di situ, memang tak simpan di Catatan ibu (kakyong72.blogspot.com)

hopefully faham yer... :D

terima kasih..

kedaigambarkami 23 Julai 2009 10:01 PG  

kak yong: ok dah g tgk...lulus!

Puan Iza 23 Julai 2009 10:36 PG  

Salam....

saya pun join gak give away nie....

Nanti datanglah blog check yea.....:-)

http://izashz.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

AiNeRzA 23 Julai 2009 11:16 PG  

Salam...

Salam singgah...saya pun nak join...maner tahu kali ni ader tuah...

http://ainerza.blogspot.com

sweetfiza 23 Julai 2009 11:47 PG  

dah buat semuanya ...
nanti leh la check yer...

http://sweetfiza.blogspot.com

tHrEE oF us 23 Julai 2009 12:00 PTG  

salam cat..

dh buat jugak!
nnt dtg check ek..

http://selangseli.blogspot.com

sekian, mekaseh

mamarempit 23 Julai 2009 12:16 PTG  

Salam Singgah...huuuu ramainye....
kitepun nk cube gak le...

jemput singgah ke :> http://norlijamal.blogspot.com

Toche...

Ibu Ayra 23 Julai 2009 12:28 PTG  

saya dah join....
puhh! harap ada tuah saya di sini...

http://rosrusli.blogspot.com

kalau x complete, sila bgtau yer... sekian...

neezareef 23 Julai 2009 12:44 PTG  

salam lina,
neeza dah join..dah link blog lina kt http://neezareefavenue.blogspot.com/

pstu dah bubuh gambo camera itam kt sidebar blog http://neezareef.blogspot.com/

pegi cekkk cpt...

heheh

ninie's corner 23 Julai 2009 1:30 PTG  

Salam Catlina,

nak join jugak......
dah wat semua, nanti dtg le kat teratak
Ninie.......check ok tak?????

http://ninie-man.blogspot.com/

kalau tak complete, tlg bgtau.....
k.....tq.

Yun 23 Julai 2009 2:35 PTG  

hi catlina...

b4 diz juz silent reader jek...

tetibe cam nak join...tok memeriahkan lagi

hehhee :)

blh cek di http://blur42nd.blogspot.com

menepati ke idak kriterianye?

Atiqah 23 Julai 2009 3:20 PTG  

sy dh wat ikut terma dan syarat..sila lah dtg utk lihat...

http://atiqah-naa.blogspot.com

Fida Blog's 23 Julai 2009 3:35 PTG  

ini link saya :
http://nrfida.blogspot.com/2009/07/blog-suami-isteri-yang-suka-ambil.html

Jasmeen 23 Julai 2009 3:46 PTG  

nak ikut serta gak nihhh...
http://chocolatevanilla-jasmeen.blogspot.com

masz_73 23 Julai 2009 4:12 PTG  

Salam Cat... huhuhu.. biar lambat tp masih sempat.. kekkeke... baru nk join rebut adiah nih!!.. :P sila check .. akak ke yg dapatttt??? ;)

http://masz73.blogspot.com

kedaigambarkami 23 Julai 2009 4:22 PTG  

fizah: lulus dah..

me n de alisha: lulus jugeee...

my hasla:sy tak boleh masuk blog awak..awk kene invite dulu baru sy leh masuk..

kedaigambarkami 23 Julai 2009 4:30 PTG  

kak ana wahid; akak lulus dgn cemerlang! :)

kak ummi: lulus!

nik hazifah: lulus!

jom makan: lulus jugeee..

kedaigambarkami 23 Julai 2009 4:33 PTG  

azziela , makcik rokiah & babe ieza: lulus dah tiga2..:)

kedaigambarkami 23 Julai 2009 4:46 PTG  

puan iza
ainerza
sweetfiza
three of us
mama rempit
ibu ayra
neezareef

LULUSSSS!!

MyHasla 23 Julai 2009 4:47 PTG  

salam tuan rumah,

i tak restrict sape2 pun untuk jengah my blog. wonder jugak kenapa u tak leh nak masuk. i tried form my office just now both guna IE & mozilla.... tak de problem lak!

uhuks... tak de peluang lar yek??? If u copy and paste link yg i bagi tu pun tak boleh ke?

http://myhasla.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away-july-2009.html

mommy nazeef 23 Julai 2009 4:50 PTG  

salam cat :)
saye nak jd org yg bertuah tu...lulus x syarat2 sah nyer?ahaha...

mommy nazeef 23 Julai 2009 4:52 PTG  

alerss...lupe nak paste url lak...saye tempek cni ye...

http://preciousnazeef.blogspot.com/

kedaigambarkami 23 Julai 2009 4:58 PTG  

ninie's corner
yun
atiqah
fida blog's
jasmeen
kak masz 73

APPROVED!!!

kedaigambarkami 23 Julai 2009 5:04 PTG  

my hasla : dah g jenguk tadi..dah lulus..

mommy nazeef: ok..lulus!

QasehessaL 23 Julai 2009 5:15 PTG  

mengumumkan bahawasanya essal merupakan pengCOMMENT yg ke 126 utk entry ini...hehe
harap2 no ni bw tuah yer cat...t jenguk2 lai page essal k... daaa
:)

kedaigambarkami 23 Julai 2009 5:19 PTG  

essal: k..mmg dah menepati syarat2, cuma tak tinggal komen je tadi...LULUS!

POSH76 23 Julai 2009 5:31 PTG  

i dah pening yg i dok komen panjang2 tu mana...cek la betul2...takperlah kalu tak layak masuk pun takperla

LEEN 23 Julai 2009 5:57 PTG  

Salam Cat...heheh terlupalah pulak nak tinggal komen...so harap2 menang berkat tuah anaklah yer..semoga suksess selalu...

LEEN 23 Julai 2009 5:58 PTG  

http://yusleen.blogspot.com/

TERATAK IMPIAN 23 Julai 2009 7:39 PTG  

salam cat,barulah faham ni..hehehe...
tadi terlupa nak tinggal komen...harap x reject ye...hahaha..

TERATAK IMPIAN 23 Julai 2009 7:44 PTG  

salam cat,barulah faham ni...hehehe
tadi terlupa nak tinggal komen..harap x reject ye...hahaha..kat bwh ni link akak..

http://dapurcomelku.blogspot.com

hunny 23 Julai 2009 8:02 PTG  

salam kenal... salam singgah...
teringin nak join...
dh tepek pun logo tu kat blog...
sudi2 kan lah ke sini http://hunnyishoney.blogspot.com/

Tukang cerita 23 Julai 2009 8:58 PTG  

Salam catlina, cgu fly dan e~ein...

akak dah join... kalau akak bukan insan bertuah tu, tidak apa...akak tidak berkecil hati.... akak tolong promote saja maaaaa.....
:)

kedaigambarkami 23 Julai 2009 10:03 PTG  

hunny,kak nurul TC & yanadzul; semua dah cukup syarat & dah lulus....

inahar ali 23 Julai 2009 10:22 PTG  

Salam cat cayaaang..mai tgk umah akak lak! dh terpamer logo kedai gambo nih!! nnti cikgu mai check ye!

mummyseri 24 Julai 2009 12:16 PG  

Salam kak cat.seri pon nk join jugek :)..
nnt akak cek la pass ke tak ye ?

Mama @wisy 24 Julai 2009 9:19 PG  

salam..saya nak mencuba jugak..harap2 berjaya..1st time ni..wish me luck..so ape lagi kak cek saya ok ke tak..hikhik

shida 24 Julai 2009 9:27 PG  

salam...

nak join gak...

http://mamashida80.blogspot.com

mama tisya 24 Julai 2009 10:15 PG  

cat..ni mama tisya wakilkn kwn cz die tkleh komen kt entry box ni

so pls check die punye blog

http://queeninmurni.blogspot.com/

halen 24 Julai 2009 10:57 PG  

wahhhh..ramainya yang join sampai 100++ dh komen.
gud.. sambutan yg amat menggalakkan. sy pun x terkecuali nk join walaupun dh lambat hehehe. nnt jgn lupa semak yer.. :)

http://myluvlykitchen.blogspot.com

R LEeN 24 Julai 2009 11:09 PG  

All done!!

seb bek sempat lg join!!

come2 www.alyn9479.blogspot.com

miezrina 24 Julai 2009 11:45 PG  

saya pun join gak neh...

sila lawat ye... thank you

http://miezrina.blogspot.com/

eyza 24 Julai 2009 2:35 PTG  

Salam Catlina.. eyza pun nak join... dah ikut syarat2 tu....

ni blog eyza:
eyzamiel.blogspot.com

salam kenal...

juhasni 24 Julai 2009 2:36 PTG  

salam ...saya pon nak mencuba jugak...harap2 leh menang laaa

sila singgah ke http://juhasni.blogspot.com

roszs 24 Julai 2009 4:13 PTG  

salam cat,
saya menjoinkan diri jugak...dah letak kat sidebar + link back here... check ye..
http://littlemamadiary.com

anamarza 24 Julai 2009 4:16 PTG  

salam,

tringin gak nk join....hope ade la luck..

bagi saya buat giveaway camni tersgt2 la bagus, bleh increase trafik ke blog u plus dpt promot ur blog for free :)

http://anamarza3.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away-julai-2009.html

~~@lyci@~~ 24 Julai 2009 5:08 PTG  

salam..

I dah join dahhh.. :)

http://myalycia.blogspot.com

| eus | 24 Julai 2009 5:25 PTG  

Fuyyoooo...
ramai seh! tp eus ttp join gak! baguih btol.. snang nye contest ni...

http://kunyitvshalia.blogspot.com/

mama zharfan 24 Julai 2009 5:26 PTG  

salam,
pls count me in yer!

http://suzie284.blogspot.com/

tq!

iu @ wid 24 Julai 2009 8:43 PTG  

ala.. bru nk join..tak cukup syarat ke..?? sy from mesia gak..!!heheh

anis 24 Julai 2009 9:46 PTG  

hallo...
i dah buat sume...hehe

http://anis-k.blogspot.com/

first time masuk contest nih..hehe..harap2 bertuah

umieaisyah 25 Julai 2009 12:05 PG  

salam...nak cuba nasib...kot-kot langkah kanan...he..he..dapat kamera raya...

aaapit 25 Julai 2009 9:50 PG  

salam sahabat..alahai terlewat dpt tau existing blog nih..majlis pertunangan sy esok(26 Julai 2009) di Tmn Sri Lambak@T6..tak sempat nak booking..

Liana 25 Julai 2009 11:18 PG  

Salam...
Ummi nak joint yer...
Best pulak rasanya...
Ini link ummi :
http://ummihusna.blogspot.com/

Jemput ler melawat...
Tq

[-suziey-] 25 Julai 2009 2:42 PTG  

hai salam..sy nk join jgk..ni link sy..

http://szsh.blogspot.com

zieha 25 Julai 2009 7:49 PTG  

salam cat..bijak cat urusniaga dlm blog nie
k.zieha pun nk join gak..my link

http://zieha-myworld.blogspot.com/2009/07/jom-la-julai-give-away.html

regards

Ezzan Yusop 25 Julai 2009 8:34 PTG  

salammmm.....

saya nak join gak lah...hope it's not too late yet...

ini blog saya...


http://thecamerajunkie.blogspot.com
http://shezzanyusop.blogspot.com

saya link kat both of the blogs...teehee! :D

cintaKusayangMu 25 Julai 2009 8:44 PTG  

catlina...qis dh link kn ke blog qis....cek ye nnt dh memenuhi syarat ke lom....
qis add gak kt stylobubble nye geng biz...

Che Ku Rosmiza 26 Julai 2009 2:09 PG  

Salam..

Nak cuba nasib gak..
Check ye..my link --->>
http://chekurosmiza83.blogspot.com/

Azreena 26 Julai 2009 12:54 PTG  

Salam..

A good marketing strategy! =D
my blog cantiknyapurple.blogspot.com
Qualified ke ni? =p

@yuBak 26 Julai 2009 10:06 PTG  

salam tuan rumah.dah buat sume syarat2 tu.
jengahlag blog kite
http://ayurosni.blogspot.com

aah 26 Julai 2009 10:34 PTG  

Kak rus pun teringin nak cuba kot-kot ada rezeki di Bulan Shaaban ni....cuma fotopages bukan blog bolehlah ko hehehe- http://kak-rusnah.fotopages.com
aah tu suami kak rus punya blog....Thank You
Daripada:- Kak Rusnah bt Ahmad

aleynn 27 Julai 2009 1:04 PG  

salam...

aleynn disini... saya berharap sangat dapat menang... sila lah lawat blog saya.. azza1771@blogspot.com

kedaigambarkami 27 Julai 2009 8:35 PG  

kak inahar
mummy seri
mama awisy
shida
queeninmurni
halen
Rleen

OK dah lulus..

kedaigambarkami 27 Julai 2009 8:40 PG  

miezrina,
juhasni,
eyza,
rosz aka little mama

LULUS!!

kedaigambarkami 27 Julai 2009 8:48 PG  

anamarza, alycia,mama zharfan : lulus!

eus: blum add kedaigambarkami kat bloglist..sila semak k..dah add bgtau sy nanti sy g cek lagi..

Fara 27 Julai 2009 10:21 PG  

bismillahirrahmanirrahim....
mudah-mudahan ada rezeki unt kami, amin.

myfara.blogspot.com

Ezzan Yusop 27 Julai 2009 10:25 PG  

saya dah add link blog ni dalam bloglist saya.... :D

Huda 27 Julai 2009 10:35 PG  

Salam..saya dah ikut semua syarat2 tu :) saje2 nak join :)

http://huda1103.blogspot.com

erlyda 27 Julai 2009 10:42 PG  

Salam..

Jika ini rezeki saya..tidak kemana..saya hanya mencuba nasib ;D

http://erlyda.blogspot.com

| eus | 27 Julai 2009 10:51 PG  

okeh! sudah ku follow!! AMPUN......
diterima kah?

kedaigambarkami 27 Julai 2009 10:55 PG  

iu @ wid: give away ni utk blogger dlm msia jer...

anis: lulus

umie aisyah: belum add kami dlm bloglist anda...

aapit : lulus!

kedaigambarkami 27 Julai 2009 11:11 PG  

eus: lulus

liana: lulus

suziey : belum add kami dlm bloglist

zieha : lulus!

kedaigambarkami 27 Julai 2009 11:17 PG  

ezzan yusop: lulus

mummy qis: lulus

che ku rosmiza : lulus

azreena : belum add kami dlm bloglist anda

kedaigambarkami 27 Julai 2009 11:20 PG  

ayubak : lulus

aah/kak rus: entah mcmane, sy tak boleh bukak blog aah tu...contest utk blogger je, fotopages not included kak...

alleyn & fara: belum add kami dlm bloglist anda..

kedaigambarkami 27 Julai 2009 11:22 PG  

huda & erlyda : lulus dah..

Fazrea Productions... 27 Julai 2009 12:00 PTG  

Nak masuk jgk... dah letak tapi xtau lulus x.. sblum ni xtinggal ulasan.

saya kat sini.. http://fazzrea.blogspot.com/
tq

yantz-yeem 27 Julai 2009 3:07 PTG  

salam catlina....
hureeyyyyy dah wat segala syarat yg dikehendaki...accept tak????
fuh kiri fuh kanan....harap2 guwe bertuah!!!

::@.R.N.@.N.D.@:: 28 Julai 2009 9:24 PG  
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
::@.R.N.@.N.D.@:: 28 Julai 2009 9:49 PG  

hai...salam perkenalan pada catlina
saya pun nak join gak...BOLEH KE?
hehehe boleh tak boleh..saya nak cuba jugak...
saya dah buat syarat2 yg di tetapkan...
harap2 terkenalah pada cabutan bertuah nie...
fuh..fuh...fuh...
sila check kat blog sayer yer...

http://nilsa5178.blogspot.com

terima kasih catlina........

Lina 28 Julai 2009 11:45 PG  

Salam...

Saya berminat nak join contest ni jadi saya dah buat seperti syarat2 yg ditetapkan. Silalah datang ke blog saya ye sama ada lulus atau tidak.

http://azlinamy.blogspot.com

Harap2 adalah tuah saya kali ni hehe.

Terima kasih.

sari 28 Julai 2009 1:51 PTG  

Salam tuan rumah,
nak join jugak...tolong tengokkan lulus ke tak ekk..
ni ha linknya yer..jom kita exchange link

http://saricorner.blogspot.com/2009/07/kedaigambar-kami-give-awayjuly-2009.html

Ibu Mifzal Arsyad 28 Julai 2009 2:02 PTG  

ok..nak join gak.. http://ibu-mifzal-abah.blogspot.com

Jasfyra 28 Julai 2009 3:25 PTG  

hai...saya dah joint contest ni
tp skg saya dah private blog
bley tak bg email add blog awak?so nanti saya bley invite masuk blog saya.tq.emailkan di jas_fyra@yahoo.com

tq

nurshah80 28 Julai 2009 3:34 PTG  

Salam perkenalan dari nurshahfamily...
nak join jugak bo tak?? hehehehe
link saye ialah

http://nurshahfamily.blogspot.com/2009/07/kedai-gambar-kami-give-away-july-2009.html

Jgn lupe tukar link ek... mana tahu bila2 nak amik gambo outdoor hehhehhe

cahayachenta 28 Julai 2009 3:49 PTG  

Salam.. hai akak.. sy pun nak join contest ni... usha2 la blog saya nanti.. mana tau ada syarat yang tertinggal ker...

http://cahayachenta.blogspot.com

ainazliena 28 Julai 2009 5:49 PTG  

Salam..nk join jugak..mana tahu ada luck..

http://ainazliena.blogspot.com/

kakteh 28 Julai 2009 8:55 PTG  

Assalamualaikum.. akak dah buat seperti yang diarahkan... rasa2nya ada harapan ke untuk menang?hehe... Ini link akak ye..http://www.hasrafamily.blogspot.com/ Harap2nya ada rezekilah...Amin...

~sall 28 Julai 2009 10:29 PTG  

salam catlina,wah ramainye, sall dh wt smua syarat2nye..sila semak..tq

http://salldann.blogspot.com

AkMa 29 Julai 2009 4:06 PG  

salam catlina..

saya pun nak join give away ni..mana la tau kut2 sy org yg bertuah tu..hehheeh

ni link saya..jenguk la ye.

http://akma80.blogspot.com/2009/07/kedaigambarkami-give-away.html

dah jd follower, dah add dlm bloglist kat online bisnes, dah letak kat sidebar..

please cek ye cat sama ada cukup syarat x?

kedaigambarkami 29 Julai 2009 8:42 PG  

Fazrrea
yantz-yeem
@rn@nd@
lina
sari
ibu mifzal arsyad

lulus...

kedaigambarkami 29 Julai 2009 8:42 PG  

jasfyra: dah lulus lame dah..sy boleh je masuk blog awak ari tu..

kedaigambarkami 29 Julai 2009 8:47 PG  

nurshah80
cahaya chenta
ainazliena
kak teh
sall
akma

sy dah g cek & semuanye lulus dgn cemerlang!

cikbedahlaser 29 Julai 2009 9:36 PG  

salam kak...
masih available kan...
heheh just try luck..

oppss... salam kenalan....
sy ade gak wat contest nih...


http://cikbedahlaser.blogspot.com/

ira_kecik 29 Julai 2009 10:09 PG  

hai catlina....

saya ira, saya dah follow awak & join give away nie...

sila la ke blog saya http://irakecik.blogspot.com/

hopefully saya la pemenang bertuah tu ye.....

Maya 29 Julai 2009 12:11 PTG  

Hai Catlina,

I hope I win this contest hehehe....
Plz check my blog,
I dah ikut syarat2 nye tunggu cabutan je
http://zmayasutera.blogspot.com

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP