Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Jumaat, 31 Julai 2009

KedaiGambarKami Give Away - Keputusan

Alhamdulillah, cabutan bertuah telah dibuat petang tadi.Sebelum pemenangnya diumumkan, mari tgk hadiah utama dulu...
Cute, Sweet & Simple Photo Album :boleh memuatkan 120 keping gmbr 4R

Dan oleh kerana sambutan amat hangat serta di luar dugaan iaitu sebanyak 128 penyertaan, kami tambahkan lagi hadiah saguhati untuk 4 blogger yang bertuah.

Saguhati :
Sebuah frame (decorative paper frame ) 4" x 6" setiap seorang


dan pemenang2nya ialah....

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"


Tempat pertama:
Saguhati:
TAHNIAH!
Para pemenang, sila buat entry khas di blog anda dan juga diminta memberi nama,alamat penuh dan no telefon kepada kami untuk urusan penghantaran hadiah2, hantarkan email kepada catlina7@yahoo.com. Kepada kawan2 blogger yang lain, jgn sedih k...lain kali ada rejeki kami buat contest atau give away lagi...terima kasih dan yang penting, give away ni boleh mengeratkan silaturrahim & menambahkan kenalan....

41 ulasan:

Jasfyra 31 Julai 2009 10:05 PTG  

ala...xde rezeki
apa2 pun, tahniah kepada pemenang

hadina 31 Julai 2009 10:14 PTG  

same lah kite...maybe bukan rezki kite kali ni..
pape hal pun tahniah kepada seme yg menang..tahniah :)

Anawahid 31 Julai 2009 10:16 PTG  

hohohoho... x per la x de rezeki tuk kali nih, tp yg penting org kg menang!!!!!... yabedabedu!!!!... congrats kak na!!!!!...

Mama @wisy 31 Julai 2009 10:22 PTG  

saya ke yang berjaya itu..saya le mama kepada awisy..

dZana 31 Julai 2009 10:38 PTG  

mimpi ke nih.. .. patutlah mata nih tak mo pejamm.. kihkihkih.. mmg brtuahhh.. lagi brtuah klau dpt gigit yg tembam tu ek.. tukor adiah buleh..anto tembam tu.. hehehe.. boleh mama.. terima kasih daun keladi.. ada contest NAK MASUK LAGI... anawahid.. jgn sedey..nnti akak belanja kau heh..Tq again Catlina n CguFly...n eein.. lupa pulak tembam tuh..

U-jin 31 Julai 2009 10:59 PTG  

tahniah ek pada yang menang..

Ummi 31 Julai 2009 11:16 PTG  

Tahniah la Zana, lepas ni mst cun melecun amik gambar eh...sonoknya...dah rezeki kan...Keputusan juri adalah muktamad..hehe...Untuk tuan rumah boleh laa buat lg peraduan, selalu2 sikit...*mst pening nak cari pemenang yang memenuhi kriteria segala kan* :D

me n de alisha 31 Julai 2009 11:32 PTG  

Tahniah kepada pemenang, memang kiut hadiah dia.

cahayachenta 31 Julai 2009 11:53 PTG  

aduiiii.. kecewa... hehe... tahniah kpd semua pemenang... akak, lain kali buat lagi yer contest.. kiut giler la hadiahnya

CatlinaFly 31 Julai 2009 11:57 PTG  

Jasfyra : tak ape, cuba lagi dalam contest2 lain akan dtg k...insya Allah..

CatlinaFly 31 Julai 2009 11:58 PTG  

hadina: insya allah next time,kalau ade rezeki kami wat giveaway atau contest lagi k..

CatlinaFly 31 Julai 2009 11:59 PTG  

kak ana wahid & karipap sayur:terima kasih for joining give away kami...

sonata anak kancil 1 Ogos 2009 12:00 PG  

tahniah kepada semua pemenang...alamak last minit masuk, mana boleh nak menang!!! jangan lupa buat lagi contest macam ni....

CatlinaFly 1 Ogos 2009 12:00 PG  

mama awisy & kak dzana; betullll...ini betul2 bukan cobaannnn nih! hehe tahniah!

MyHasla 1 Ogos 2009 12:01 PG  

Tahniah kepada semua pemenang. Lain kali tuan rumah buat lar lagi giveaway contest. Sure sambutan hangat punya. ;)

sonata anak kancil 1 Ogos 2009 12:03 PG  

Tahiah kepada semua pemenang! last minit masuk, mana la nak menang...tuan rumah, buat la lagi...

nurshah80 1 Ogos 2009 12:04 PG  

Tahniah pada semua pemenang ....

Fiza Nordin 1 Ogos 2009 1:36 PG  

alaaaa name ku tak ade di situ...hukhukhukkk sgt sedih... ahaks!!!

xpelah...xde rezeki kat kite,kan...?

tahniah kpd k zana & pemenang2 yg lain...

mummy_ayu 1 Ogos 2009 8:28 PG  

tak menang lagi, tak pe bukan rezeki..apa pun seronok join contest contest nie...cat, undi for iris untuk contest mama aqish plak...mana tau leh menang contest tu plak..ok TQ!

mummy_ayu 1 Ogos 2009 8:30 PG  

lupa plak. congrate kepada semua pemenang bertuah! to cat, lain kali buat lagi..he he he!

mama zharfan 1 Ogos 2009 8:45 PG  

congrats to all winners..
seronok dpt menang hadiah (conso pun ok ;)

ni i dah buat entry psl ni:

http://suzie284.blogspot.com/2009/07/yayy-me-won-conso-for-kedaigambarkami.html

to KedaiGambarKami, thank u sooooo much!!

mama zharfan 1 Ogos 2009 8:48 PG  

i dah email my particulars!

jom makan 1 Ogos 2009 9:05 PG  

tahniah pada yang menang...

sweetfiza 1 Ogos 2009 9:54 PG  

x de rezeki ...
tahniah kepada semua pemenang ....

izan ishak 1 Ogos 2009 11:03 PG  

tahniah kpd sume pemenang...
hmmmm...xde rezeki diriku...huhu

Mama @wisy 1 Ogos 2009 1:14 PTG  

thanks darling! muahh!

mama tisya 1 Ogos 2009 2:09 PTG  

tahniah pd pemenang..cantik ler album tu..syg namaku tk bertuah...ehhehehe

Mamamanja 1 Ogos 2009 3:48 PTG  

ooo... dah ada pemenang erk??
x bertuah rupanya daku huhuhu

apapun tahniah buat pemenng

.: Bb & Ling :. 1 Ogos 2009 5:49 PTG  

congrats guys!bukan rejeki ku kali nih..ku coba lenkalik..hehe

~sall 2 Ogos 2009 10:39 PG  

yang menang...ku ucapkan tahnia...

R LEeN 3 Ogos 2009 12:08 PG  

xpelah xde rezeki la....

tapi, leh x jom g kat blog sy....

meh r tolong VOTE G01....

apa? mai la tengok dulu....

neezareef 3 Ogos 2009 8:35 PG  

huu..tade rezeki..
tahniah kpd yg berjaya

CuTeMiUt78 3 Ogos 2009 8:57 PG  

oh tiada rezeki la nampaknya.. tahniah pada pemenang. :D

♥Hernee Nazir♥ 3 Ogos 2009 9:31 PG  

huhuhu..xde rzki nmpknye..congrats to the winners..

♥Hernee Nazir♥ 3 Ogos 2009 9:46 PG  

huhuhu..xde rzki..btw congrats to the winners..

yantz-yeem 4 Ogos 2009 8:04 PG  

tahniah pada smeua pemenang...nnti wat2 le cobtest lagik eks...

MaMaMiE 4 Ogos 2009 10:20 PG  

Tahniah pada pemenang... xpe xde rezeki yg penting silaturrahim bertambah kukuh.

intanloveamir 4 Ogos 2009 2:25 PTG  

saper2 yg xder rezeki tue leh join 1 lg contest bermula arini...

meh rmai2 terjah kat link di bawah nie.....
http://4love-diamond.blogspot.com

selamat berjaya!!!!

Puan Iza 4 Ogos 2009 2:38 PTG  

tak der rezeki nak menang...huhuhu

nurshah80 7 Ogos 2009 7:02 PTG  

tahniah pada pemenang.... bukan rezeki ku la kali ni huhuhu

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP