Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Selasa, 6 Julai 2010

KedaiGambarKami on MomBloggersPlanet!

Newsflash!Hear ye hear ye!...good news utk ulangtahun pertama KedaiGambarKami..ya, kami dah mencecah 1 tahun sebenarnya pada 20 Jun 2010 yang lepas.Dek terlalu busy, saya baru perasan pasal ni seminggu lepas tarikh ni!Anyway, tak sempat nak organize giveaway or promotion/sales sempena ulang tahun KedaiGambarKami...insya Allah akan ada sales sempena Hari Raya nanti..speaking of which, ibu2, kakak2,adik2, dah ganti puasa ke belum?hehehe..

Dan...akhirnya project advert bersama MBP dah keluar...;)..bacaan lanjut, sila klik gmbr di bawah ye...(sukaa!)

2 ulasan:

Little_precious 20 Julai 2010 1:59 PTG  

tahniah dah masuk MOBS
nad je lom berkembang lg..hehehe

kedaigambarkami 20 Julai 2010 11:00 PTG  

nard: ini advert berbayar :)...ada bayaran dikenakan oleh MBP...

atau kita bg try produk kita pun boleh....ape kata nard deal dgn kak ros tu..

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP