Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Selasa, 15 Jun 2010

Revealed!Pemenang KedaiGambarKami Top Referrer Contest!



Seperti yang dijanjikan, keputusan pemenang KGK Top Referrer contest sudah ada di tgn sy,.Tahniah kepada pemenang Top Referrer Contest yang bakal memenang sebuah photobook softcover 20 mukasurat...Drum roll pleaseee.....

WINNER:
NURUL AZHAM'S FAMILY
91 klik dalam tempoh sebulan

Sila hubungi saya di catlina7@yahoo.com utk urusan tuntutan hadiah.Tahniah lagi sekali atas usaha gigih anda mempromosi KedaigGambarKami. Terima kasih kepada semua yang menyertai contest ini.Ada rezeki, kami akan organize contest sebegini lagi :).

3 ulasan:

nurulazham 16 Jun 2010 12:05 PG  

Alhamdulilah..!!!
x sangka...
memula ingat dah patah hati+semangat..
tapi, gagahkan jugak buat last entry utk kengkawan klik..
thanks cat, coz anjurkan contest mcm ni..
sukeee sgt!!
ummuuahhh cket kat E'ein!

*This present is exclusive for sara's 1st birthday from my blogs friends.... ;) ;)

Aishah Megahasz 16 Jun 2010 9:40 PG  

Tahniah pada yang menang. Nanti buat contest lagi ye..hehehehe

akmafaizal 17 Jun 2010 2:04 PTG  

Tahniah3 pada pemenang...:)

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP