Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Selasa, 22 Jun 2010

Another happy customer..we love it!

Terima kasih kepada Umi Ilhan yang sudi membuat entry product review utkKGK..sooo sweeeettt...mcm Ryan! :) Berikut adalah petikan dari blog beliau..:

Dapatkan Photobook di KedaiGambarKami
Bukan...bukan dekat kedai i..itu nama blogshop yang i tempah photobook Ryan ni..KedaiGambarKami..simple & direct je nama kedai ni kan?

Kenapa I pilih KGK (KedaiGambarKami) untuk photobook Ryan? setelah sekian lama meneliti hasil kerjanya yang dipaparkan, barulah hati tertarik untuk menempah .Apa yang hendak diperkatakan disini...bukan I tempah dari KGK hanya kerana ownernya ku kenali tetapi lebih kepada hasil produknya...Sememangnya I am a bit particular when it comes to Quality dan ternyata hasilnya amat memuaskan hati. Setelah berbincang, edit, edit,edit & edit (Pn Catlina pasti penat melayan kerenah customer ni ;) maka terhasillah seperti di atas, 40 mukasurat photobook yang cantik lagi berkualiti dari KGK. Oh ye tak lupa, semestinya dengan harga yang amat berpatutan.

Siapa KGK dan Apa Produk Mereka
KedaiGambarKami di usahakan oleh team suami-isteri yang bekerjaya professional. Walaupun mereka bekerjaya tetapi oleh kerana minat yang amat mendalam di dalam bidang fotografi & seni maka tertubuhlah KGK yang bukan sahaja menawarkan pelbagai khidmat fotografi tetapi juga tempahan Photobook, Poster, Blog Header serta Logo Design.

KGK sentiasa berevolusi dan inovatif dengan idea dan teknik terkini untuk memberikan hasil yang terbaik demi kepuasan para pelanggan mereka. Dengan harga yang amat berpatutan serta servis yang baik, haruslah anda menempah produk pilihan anda dari KedaiGambarKami sekarang!

0 ulasan:

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP