Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Sabtu, 24 April 2010

MSK-1 Superkids Family Day


Alhamdulillah..semalam dah siapkan tag nama utk Mommy Lyna's MSK 1Superkids Family Day. Mommy Lyna ialah founder Malaysian SuperKid @ MSK(sape tak tau sila angkat kaki hehehe)dan juga merupakan my fellow Contributor kat Mombloggersplanet.KedaiGambarKami berpeluang jadi sponsor utk design tag nama ni.Thanks ye Mommy Lyna yang hujung nama dia sama dgn Catlina! :)..


Apa yang menarik kat Family Day ni?Haa kat bawah ni info dia...


INDOOR :
Aktiviti multi-skill untuk anak-anak – face painting, interactive story telling, origami, felt craft dan mewarna.
Talk dan demo daripada Malaysian Baby Wearers (MBW).
Bengkel ikatan tudung bersama Majalah NUR.
Sesi hati ke hati bersama Ms Maizawati (model, usahawanita, duta Avon).


OUTDOOR :
Bling-Bling Race yang semestinya heboh!
Demonstrasi dari Bling AutoSpa. Kilat kereta?
LAGI MENARIK?
PHDC. Yeah it’s the PLAYHOUSE DISNEY!
Clowns and balloons. Did I mention clownS? Yea ada 2 clown
Press. Oh yeah, event ini akan mendapat liputan pihak Harian Metro, Mingguan Wanita,NUR dan Pa&Ma.
Bintang AF akan turut serta!
Peluang bertemu blogger yang tersenarai dalam 50 Blog Terbaik Malaysia Pilihan InTrend.
Berpeluang shopping di gerai2 yang mengambil bahagian.


Tak cukup lagi? Datanglah sini untuk pengalaman yang lebih menarik !


Tarikh : 9 Mei 2010
Tempat : Wisma Bling Lustre, TanMing Bolevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong (dari LDP exit Bandar Bukit Puchong/Tmn Putra Perdana).


JOM JOM JOM JOM!
Datanglah beramai2 ye. Tak kire blogger ke tak, ada anak ke tak, dah kahwin ke belum, ramai2 datang ke FAMILY NANTI.
Masuk adalah PERCUMA
ok..lepas ni sy nak gi amik tisu lap air mata sebab tak dapat pegi(Gathering MBP dulu pun tak dapat pegi..sy sedih ni..sob!sob!)
Info: KedaiGambarKami are available for sponsorship( gifts for contests and giveaways-personal or blogshoppe).Simply email me at catlina7@yahoo.com. Saya akan buat entry tentang sponsorship ni kemudian ye..

2 ulasan:

Mommy Lyna 25 April 2010 3:58 PTG  

TQ Lina for the promo! :D

mamaaerish : 26 April 2010 10:04 PG  

alahai... x leh pegi la... hu3

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP