Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Khamis, 1 April 2010

KedaiGambarKami - AiVee Emart Best Photo Contest

The winners!YES, The Winners are here!!!!Congrats!

Grand Prize
1 hour outdoor photography session with KedaiGambarKami
(Term and condition applied-place decided by us)
Unlimited shots , photos in CD

Ada dua pemenang kerana 2 org juri mengatakan bhw mereka adalah favourite!Tahniah!

Awjan
Lailasani


1st prize
Infantino Jittery Jungle Fox from AiVee Emart
KedaiGambarKami e-voucher worth RM20

Diadili oleh juri kedua, pemenangnya ialah,

Miss Q


2nd - 4th place
KedaiGambarKami e-voucher worth RM10
Aivee emart e-voucher RM5

Special editionKey chain: AiVeeEmart

Diadili oleh juri pertama, pemenangnya,

Mama Eja
Ryne
Anin


Tambahan Hadiah:Saguhati (Hadiah misteri dari Catlina)

Mama Aerish


Tugasan terakhir(mcm cikgu lak haha), sila buat entry mengenai keputusan ini dan linkkan kami dalam entry tersebut ye?Para pemenang, sila contact sy di catlina7@yahoo.com , ok!Sertakan nama penuh, alamat dan no telephone.Mereka yang tidak menuntut hadiah dlm masa 3 minggu dari tarikh hari ini ( 1 April 2010), akan dibatalkan kemenangannya, hadiah akan diberikan kepada peserta lain yang mendapat undi tertinggi selain mereka di atas-ini betul2 bukan April Fool tau!

Tahniah lagi sekali buat semua yang bertuah dan doakan kejayaan KedaiGambarKami, kalau ade rezeki, kami buat contest lagi..:)

*Sesi Photoshoot bagi pemenang ialah pada bulan Mei/Jun.
** Aivee Emart e-vouchers are applicable for item priced RM30 onwards.
*KedaiGambarKami e-vouchers are applicable for product/package priced RM100 onward.
**Kami tidak menanggung sekiranya hadiah yang dipos rosak atau hilang dalam perjalanan.

TERTAKLUK PADA TERMA DAN SYARAT

21 ulasan:

mama eja :) 1 April 2010 12:53 PTG  

yeye..menang no 2... tengkiu!.. :)

luv,
mamaeja

mama eja :) 1 April 2010 12:55 PTG  

nak tanya nih... e-voucher tu boleh guna utk photobook x? :D

mamaaerish : 1 April 2010 1:54 PTG  

eh betoi ke nih?...

yeay..... lompat toin toin toin... tq cat... muahhhhhhhh.... hik3... (mulala tersengih2 busuk nih.... ;p)

awjan 1 April 2010 1:59 PTG  

Ya Allah!!! cikwa menang.....cikwa nk melompat2 kat opis buleh? heheheheheh..gembiranya rasa..mmg menceriakan hari2 cikwa laa ginii...Thanks!!!!

awjan 1 April 2010 3:31 PTG  

ucapan terima kasih dr cikwa utk kedaigambarkami dan aivee emart
..sila click link nie yer....


http://awjan84.blogspot.com/2010/04/kedaigambarkami-aivee-emart-best-photo.html

kedaigambarkami 1 April 2010 4:06 PTG  

mama eja: tahniah ..boleh...ape2 hal, contact sy k ;)

mamaaerish : 1 April 2010 4:36 PTG  

eb dh wat n3 tau... sila2 lah jenguk... (",)

nurulazham 1 April 2010 4:51 PTG  

yeay!dapat hadiah misteri...!!
apelah yg misteri tu ye??
hehe..x sabo nak tau.. ;)

+ RyNe_0n9 + 1 April 2010 7:59 PTG  

yeay..tersenarai gak sbg pemenang...uhuks...
tenqiu2...

mama eja :) 2 April 2010 12:28 PTG  

salam,

mai la jenguk ye..

http://mamaeja.blogspot.com/2010/03/best-family-photo-contest.html

tersengih2 hePPi :)

lailasani 2 April 2010 2:38 PTG  

erkk... cam tak caya..
alhamdulillahhhhhh...

thanks para juri dan cat...
last minute punye entry ade tuah juga rupanya... alhamdulillahh...

Shareen Mohd Saleh 2 April 2010 3:08 PTG  

congrats to all winners ^___^

bertuahnyer grand prize winner tuh hehe

Tanpa Nama,  2 April 2010 6:30 PTG  

aiiii...
nape x berani nk publish komen kite semalam?komen org lain slps itu masuk plak kat cni..adoiiii,kalu rasa berani kerana benar kn,so tlgla jwb soalan sy tu?nape x nk jawab??kalu u btul2 rasa adil & pandai menilai gambar,jgn main takat letak syarat je tp x reti nk praktikkan benda tu...nak buat contets benda2 mcmni jgn ler anggap remeh temeh..susah sgt ke nk jwb soalan kite tu?jwb jer la,kite leh terima la kalu kite salah skalipun,tp at least jwb la pertanyaan kite tu,be profesionall laaa

Tanpa Nama,  2 April 2010 6:37 PTG  

semalam sy ada tanya,sy musykil sal keadilan contest ini..sblom ni pihak penganjur & penaja ada nyatakan syarat2 contest ni gamb xleh diambil oleh jurugambar/photog pro..tp sy tgk gamb2 yg menang tu ADA TU yg guna jurugambar..sori la, sbb sy ni pun tahu menilai sst gambar & sumber2 gambar2 tu..so biarlah adil utk seme peserta kn..
kalu nk kata markah lebih kat penerangan yg dberikan sal produk penganjur/penaja x jugak sbb sy tgk ada sesetengah tu x nyatakan langsung pun sal produk penganjur tp still menang..so apa citer??bukanpa lain kali syarat2 tu nyatakan la dgn lebih jelas & bila nk nilai tu make sure btul2 adil la kan..ntah2 org lain yg pk 2,3 kali nk antar certain2 gambar tu ada koleksi yg lebih best dr yg menang tp bila memikirkan syarat2 yg penganjur letakkan tu yg x jadi nk antar tu...
sekadar komen je,bukan jeles kpd sapa2 yg menang,malah diorang x salah apapun..cuma pihak penganjur tu lain kali alert la skit benda2 gni kay..
wassalam
maaf jika kata2 sy ni kasar atau menyinggung mana2 pihak..

kedaigambarkami 2 April 2010 9:57 PTG  

salam encik tanpa nama,sy baru jenguk blog ni utk hari ini ye..bukan sy tak publish komen anda...sy bukannya full time menjenguk blog ini, sy bekerja full time bidang lain dan ini baru berkesempatan nak jenguk blog kami ini.

emm..siapa yang tak berani ni?encik pun tak bg name/profile encik/cik/puan...

biar sy terangkan kat sini..kita ade juri seramai 3 org...dan keputusan adalah muktamad..adatlah kalau masuk peraduan/pertandingan mestilah ade menang, ade kalah...kami memang betul2 pilih ikut gmbr..itupun dah ditapis beberapa kali..nak bagi semua menang, kami tak ade lah budget sebyk itu ye..

tentang penerangan produk penganjur, sila baca balik ye...kita tak wajibkan syarat tu pun...markah diberi 100% berdasarkan gmbr paling menarik..dan kami juga tak guna sistem undian bloggers/kawan2 kerana ia boleh ditipu.Tentang yang menang ada jurugambar, kami nyatakan yang guna jurugambar pro memang tak boleh, tapi kalau jurugambar tu kawan2, saudara mara, adik beradik, suami/isteri, then boleh lah masuk contest ni.If peserta tak jujur, then itu sendiri mau ingat lah ye..

Dan kami rasa syarat2 pun dah diterangkan dgn panjang lebar serta difahami oleh semua yang masuk bertanding..tapi nampak gaya encik memang berminat dgn contest kami ini..adakah saudara mara encik masuk contest ni?jadi, rasa ketakpuasan hati ini memang selalu berlaku di mana2 contest pun..memang kita yang masuk ni, kita rasa kita layak menang sedangkan juri2 ade kriteria tersendiri utk pilih pemenang...

terima kasih atas perhatian encik, sila email atau telefon sy kalau masih tak puas hati ye..wsalam...

Miss Q 3 April 2010 1:32 PG  

sy menang ek! TQ sebab inform yek. busy sikit ngerjakan blog mak semalam. hehehe.. nnt buat entry.

Tanpa Nama,  3 April 2010 9:02 PTG  

hehe...sy tak publish nama sy sbb sy xnk nnt effectkn hub sesama rakan2 plak,manusia mcm2 reaksi & fikiran..nnt diorang pk bukan2 plak sbb sebagaimana yg sy katakan yg sy langsung x jeles ngn kemenangan mana2 pihak pun..cuma sy ada keraguan dr pihak penganjur..apapun sy mintak maaf jika sy tersalah anggap atau cik yg tersalah tafsir,niat sy btul2 harapkn penjelasan sebetul2nya,thats all ;-)

mmg sy tau n sy dah baca skitnyer jelas seme detail syarat2 yg pihak penganjur nyatakan,antaranya sal penerangan produk tu..mmg la sy tau itu optional,so maksud sy semalam ialah nk kata ada yg menang tu dsebabkn penerangan produk x gak sbb ada tu x bg penerangan langsung,thats wat i mean..

sal sy yg nk menang contest ni ke atau sedara mara atau kwn2 yg masuk contest ni ke apa langsung xde kait pun,even kalu sy masuk skalipun xde la sy poyo perasan yg sy patut menang melainkn sy btul2 rasa hebat gler & poyo gler nk menang,n lg satu better sy masuk btanding n jadi juri sendiri,hihii,mmg adat btanding la ada menang ada kalah,yg tu sy mmg leh terima,langsung xde kaitan..cuma ini berlaku bila sy bandingkn seme gamb2 yg masuk..tu yg sy pelik bila tgk balik syarat2 tu..thats all..

wallahualam...

kedaigambarkami 3 April 2010 10:17 PTG  

salam en/pn tanpa nama, sy rasa kita berhenti setakat ini shj, sy dah invite awk call sy, kenapa awk tak call pula?lagi satu mana2 keputusan contest pun, keputusan juri dah muktamad, sy pun tak faham what you want to achieve by these comments, bila sy suruh awk contact kami awak tak mahu pula, so sy rasa tujuan awk cuma nak cipta kontroversi shj...yang menang tetap menang, apa2 kata you tak boleh ubah tu dah.

wallahualam dari pihak sy tentang tujuan sebenar u yang kononnye tak mahu mengeruhkan hubungan dgn kawan, then why in the first place you write such comments?komen anda melibatkan bukan pihak kami shj, tetapi juga melibatkan pihak sponsor dan pelanggan2/kawan2 kami.kalau en/pn tak suka, berhentilah dari melawat blog kami terus.

assalammualaikum.

lailasani 4 April 2010 5:20 PTG  

aiyark.. ada kontroversi plaks...
rasanya komen2 tak membinan ni abaikan sajelah kot. wallahua'lam..

btw, sy dah tulis entry kemenangan...
http://lailasani.blogspot.com/2010/04/yeay-dapat-sesi-fotografi-free.html

thanks a lot cat, para penganjur dan para juri ye!!

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP