Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Rabu, 19 Mei 2010

Softcover Photobook : MiezaNiera

Tempahan dari Miezaniera utk anakanda tercinta, Qasrina.Maaf gambar tak berapa berkualiti kerana bateri speedlite/flash abis...sowwii.. :) akan diposkan esok Insya Allah!


Sedikit tips utk peserta contest yang sedang berlangsung: Bukan hanya membuat sticky post, anda juga boleh menggandakan peluang menjadi top referrer dengan meletakkan link KedaiGambarKami di setiap entry yang anda publish!


6 ulasan:

mummy_ayu 19 Mei 2010 5:01 PTG  

cantiks...!!tak sabar nak tgk ayu punya ..he he he..tgh pilih pic...

CatlinaFly 19 Mei 2010 5:09 PTG  

sy pun tak sabar nunggu photobook ni sampai utk tgk hasil dia :) ^_^ wink wink!

blackcardomompods 19 Mei 2010 6:34 PTG  

cat,buku cam ni mhl ke cat?kalau murah msia,nk buat kt msia.

CatlinaFly 19 Mei 2010 8:27 PTG  

Kak CT: akak emel sy, kita cerita panjang lebar kat sana..

catlina7@yahoo.com

eT 20 Mei 2010 10:33 PG  

chantek la kak..mau tempah jugak boley???

CatlinaFly 20 Mei 2010 11:00 PG  

eT, email sy di sini

catlina7@yahoo.com

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP