Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Selasa, 23 Mac 2010

KGK-AiVee Emart Contest :Senarai Penuh

Autopublished entry: Catlina sedang outstation sehingga 26 Mac 2010

1.Impian Alaman (Kuantan)

2.Mama Lyna (Putrajaya)

3.Bukhairiah (Melaka)

4.Mama Zharfan (Kelantan)
5.Awjan (Putrajaya)-Layak menyertai Grand Prize
6.Mama Eja (Rawang)
7. RyNe ( Kota Tinggi,Johor)-Layak menyertai Grand Prize
8.Sue Juez (sila nyatakan anda menetap di mana ye?Tq..)
9.Armasaida (Seri manjung, Perak)
10.Miss Q (Putrajaya)
11.Nurul Baizura ( Yong Peng, Johor)-Layak utk menyertai Grand Prize
12.Mama Aerish (sila nyatakan menetap di mana)

13.Mama Asya(Kemaman, Terengganu)-
willing nak dtg Johor if menang Grand Prize-layak menyertai Grand Prize

14.Hasroylin( KL)

15.Nea Flerida (Batu Pahat, Johor)-Layak menyertai Grand Prize
16.Anin (Kuala Selangor) - willing dtg Johor-layak menyertai Grand Prize
17.Atfina(Subang, Selangor)-willing dtg Johor-layak menyertai Grand Prize
18.Ely (KL)
19.Shareen(KL)
20.Mama (KL)-willing datang Johor-layak menyertai Grand Prize
21.Yanadzul(Kedah)
22.Lailasani (Kulai, Johor)-layak menyertai Grand Prize


Bagi peserta2 di atas, sila lengkapkan maklumat tempat tinggal anda, dan sila nyatakan adakah anda ingin menyertai Grand Prize tersebut?Jika tiada sebarang pembetulan selepas 26hb, maka sy anggap maklumat di atas, adalah final...terima kasih for joining!

14 ulasan:

Asya 16 Mac 2010 12:02 PTG  

waaaa...
mama asya dtg mgadap!!
alhamdulillah.. tersenarai!!!

awjan 16 Mac 2010 12:47 PTG  

yeyy..name cikwa pon tarai..erm..kalu cikwa nk join yg GP..tp letak nama akak boleh x? sbb dia duk kat Batu Pahat (kt universiti tun hussein onn)

hihihi.....

awjan 16 Mac 2010 12:48 PTG  

alamak..silap eja..bkn tarai...tp tersenarai..hak2...terlajak speed..

Shareen Mohd Saleh 16 Mac 2010 4:08 PTG  

tak sempat akhirnya nak masuk pertandingan nie.. bz sangat kat opis huuu huuuu.. takper. next time plak yer? hehehehe

sueella 16 Mac 2010 4:16 PTG  

lagi 3 hari lg jek ni abis.. kalu nk join.. xnk letak gmbar family blh ke? nk wat tuk gambar bb jek

kedaigambarkami 16 Mac 2010 5:12 PTG  

awjan: emm..mcmane tu ye?maksudnye kalau menang, awjan nak bagi kat keluarga kaka ke sesi photography tu?

kedaigambarkami 16 Mac 2010 5:13 PTG  

suella: gmbr baby sorang tak menepati syarat contest nanti..sekurang2 tiga org minima, dlm gmbr utk contest ni...

Shareen Mohd Saleh 16 Mac 2010 5:26 PTG  

oh minima 3 orang yer? wokeh! roger2. insya-Allah, kena curi2 masa nak buat. kat opis bz, kat umah P1 buat hal... co-baan..

awjan 17 Mac 2010 7:43 PG  

ha'ah...lebih kurang cam gitu laaa maksudnyer..hihi...boleh ker

bukhairiah 17 Mac 2010 8:42 PG  

salam...sy Bukhairiah dr Melaka...
klo ler menang sanggup den turun Johor Coti2 Mesia...tempat jatuh lg dkenang Johor tu...Idop Johor...!

mama eja :) 17 Mac 2010 11:13 PG  

salam... :)

saya mamaeja dr rawang...

tula, hajat di hati memang nak sesangat g johor tu... sebab dulu pernah dok kat segamat... tp apakan daya, jauh sangat la plak dgn rawang.... huhuhu... xpe kot, saya kasi chance la utk johoreans n sape2 yg willing nak ke sana :)

p/s : kalau GP tu leh guna ms kedai gambar kami nak ada kat KL nanti.. ok gak.. hehehe :D

luv,
mamaeja

+ RyNe_0n9 + 17 Mac 2010 9:02 PTG  

salam..
hye....im johorean here....
dori lupe nk drop dri mana aritu...hehe...
im from Kota Tinggi,Johor....
...

::Mamalyna:: 20 Mac 2010 11:24 PTG  

salam, saya rasa saya tak bleh willing to datang ke johor...takpe, beri kepada sesiapa yang layak...ape2 pun, i love contest!!!

Shareen Mohd Saleh 24 Mac 2010 2:01 PTG  

Lupa pulak. I'm from KL. Akan sangat berusaha untuk ke Johor for the grand prize ^___^ (takut sesat jer hehehehe)

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP