Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Selasa, 23 Mac 2010

Fraser Hill


Autopublished entry: saya sedang outstation sehingga 26Mac!

Belek2 Flickr, jumpa pulak gambar2 tahun lepas..pun dah pernah post kat blog sy yang lain tapi nak recycle lagi sekali hehe..Enjoy!Semua di bawah ni adalah kawan-kawan sekerja sy...

Oppss... di bawah ini ialah saya(gambar diambil oleh kawan sy Dr.Donny), masa ni E-ein berumur 3 bulan....rindu pula pengalaman memerah susu, selang 3-4 jam je sy bergegas ke bilik yang terletak di hadapan bgnn seminar utk memerah susu., itulah pengalaman singkat sy sebagai BF mummy selama lebih kurang 5 bulan kerana selepas itu sy "direject" oleh anak sy!Kalau ikutkan hati tak mahu pergi tapi pergi juga dek tuntutan tugas utk menghadiri bengkel di sini..rindunya Allah sahaja yang tau (sigh)..

Yang ini pula, gambar-gambar flora kat sana...sy suka!Hope u do, too!

Photos by Catlina

**Keputusan KGK-AiVee Emart Best Photo Contest akan diumumkan selepas 26 Mac 2010.
***Next entry: Cg Fly's photos & artwork

6 ulasan:

Shareen Mohd Saleh 23 Mac 2010 2:47 PTG  

wahhhh sangat canteklah piccies Cat amik. I sangat interestedlah nak guna DSLR. Apa Cat rekemen untuk complete newbie macam Sha? Hehehehehe ^___^

mamaaerish : 23 Mac 2010 3:13 PTG  

canteknyer... eb suker la.... bila la nk pakai kamera canggih nih... hu3

rose --{@ ibuRafiq @}-- 23 Mac 2010 4:48 PTG  

cantiknye gambar
cat mmg berbakatla

:-)

CatlinaFly 26 Mac 2010 11:29 PTG  

shareen: oh..sy rekemen sha guna nikon d60 la kot..sy masih guna d60 smpi sekarang...if sy upgrade ke kamera yang lebih superior pun, sy tetap akan simpan DSLR pertama kami ni :)

CatlinaFly 26 Mac 2010 11:30 PTG  

mama aerish: insya allah nanti ade rezeki tu :) eb pun suke amik gmbr kan?

CatlinaFly 26 Mac 2010 11:30 PTG  

rose: oh..memang nature tu yang cantik, sy cuma freeze the moment guna kamera :)..terima kasih rose..

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP