Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Rabu, 16 September 2009

"Anakku Merdeka" Contest (27 Ogos - 27 September 2009)- tarikh dilanjutkan

Sempena Hari Kemerdekaan negara kita yang ke-52 (dan juga sempena birthday Catlina yang jatuh pada hari tersebut :) ngeh ngeh..),KedaiGambarKami akan menganjurkan peraduan "Anakku Merdeka" bermula 27 Ogos - 27 September 2009.Sebenarnya kami nak buat dateline contest ni on 31 ogos, tapi terlambat post entry ni sebab Marketing & Promo Director (ewah!)asyik outstation jek! huhuhu...



Syarat - syarat:

1.Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia termasuk yang berada di luar negara.(Kos penghantaran hadiah bagi blogger yang berada di luar negara hendaklah ditanggung oleh blogger itu sendiri).
2.Copy contest banner di atas (click je atau left click pada gambar, kemudian save image as).Letakkan pada side bar blog anda.
3.Linkkan blog ini dalam blogroll/bloglist anda.
4.Buat entry khas bagi contest ini , linkkan blog ini dlm entry tersebut dan lengkapkan slogan ini tidak melebihi 100 patah perkataan: "Kami bangga menjadi anak Malaysia kerana..................." kawan2, syarat ni diedit semula kerana rasanye agak susah nak buat slogan panjang2 :)...so syarat baru ialah..lengkapkan slogan di atas dlm 20 patah perkataan shj ye?

5.Uploadkan sekeping gambar anak(anak-anak/anak saudara/sepupu/anak buah/adik/anak menakan heh) anda dengan aksi bersahaja/ patriotik/comel bersama bendera Malaysia.(Umur anak : newborn - 6 tahun sahaja).Nyatakan nama & umur anak (anak-anak)tersebut.
6.Setelah siap, postkan komen pada entry contest ini dan kami akan menyemak penyertaan anda.
7.Hanya 16 penyertaan yang akan dipilih ke peringkat akhir dan pengadilan bagi menentukan pemenang(satu pemenang sahaja) adalah melalui pemarkahan gambar dan slogan yang anda hantar oleh 3 orang juri profesional (akan diumumkan kemudian).
8.Keputusan akan diumumkan setelah juri - juri selesai proses pengadilan.Sekiranya terdapat keputusan "tie"/ seri, maka pemenang akan dipilih berdasarkan slogan paling kreatif.

**Diedit semula pada 15 September 2009

1.Tarikh tutup contest dilanjutkan sehingga 27 September kerana kami akan bercuti hari raya mulai 17September, so maybe tak sempat keluarkan keputusan masa tu.

2.Hadiah juga telah ditambah, menjadikan keseluruhan menjadi 6 hadiah!


Hadiah utama :
Sebuah pocket photobook yang bernilai RM129.00


2 x Hadiah kedua:
Baucar tunai RM35.00 bagi pembelian pocket photobook atau coffee table photobook

3 X Hadiah Ketiga :
Baucar Tunai RM20.00 bagi pembelian pocket photobook.

Jom sertai sekarang!cepat2 snap gambar! :)

54 ulasan:

kakyong 27 Ogos 2009 6:02 PG  

salam..
menarik ni, nak join lah,..

dZana 27 Ogos 2009 8:22 PG  

anak sapa lah nak jadi mangsa nih.. uwaaaaaaaaa...

CatlinaFly 27 Ogos 2009 8:24 PG  

kak yong: join jgn tak join..

kak dzana: :) kidnap anak jiran ade tak yang below 6 years hehehehehe....

~~@lyci@~~ 27 Ogos 2009 10:50 PG  

wahhh, ada contest lg.. hadiah best pulak tu dpt photo book.. hmm, pas ni kena lah suruh papa adam shoot pic adam with merdeka mood hehe..

Mamamanja 27 Ogos 2009 11:16 PG  

adiah best... nak buat slogan yang x best :P

~FARAH~ 27 Ogos 2009 11:26 PG  

nape tak leh nak right klik kat banner tu?

kuar "maaf ye!..hakmilik kedaigambar kami je.."

CatlinaFly 27 Ogos 2009 11:27 PG  

alycia: haha..snap gambar btyk2..:) pilih the best utk contest..

CatlinaFly 27 Ogos 2009 11:28 PG  

mamamanja: hadiah best tu sebab kene slogan..:)

CatlinaFly 27 Ogos 2009 11:28 PG  

farah: left click...nanti sy betulkan..TQ for u info

MyHasla 27 Ogos 2009 12:08 PTG  

salam... wah ada contest lagi. Interesting! tapi nak ada slogan yang creative tu yang lemah sket tu. sebab daku bukan sorang yg creative! uhuks! anyway goodluck to you and all partipants yang akan participate. Insyaallah akan ku join jua.

CatlinaFly 28 Ogos 2009 11:15 PG  

myhasla: insya Allah..ada rezeki..bukan sy yang pilih pemenang tau, kita ambil juri pro :)

mama zharfan 28 Ogos 2009 12:25 PTG  

me nak join...tp nak kena pegi beli bendera lah dulu nampaknyer for my boys to pose ;)

CatlinaFly 28 Ogos 2009 12:47 PTG  

mama zharfan : :) tak pe..take ur time..dateline lmbt lagi

zieha 28 Ogos 2009 11:41 PTG  

salam cat..

menarik nie..k.zieha tgh fikir camner nak amik gambar firas bersama bendera..hik3x..almaklumlah putera i tu tak suka bergambo..huhuhu

era n aje 29 Ogos 2009 6:28 PG  

Danishh.. kita mintak papa sapu bendera sekolah dia kejap. yekkk!!! aci x???

hunny 30 Ogos 2009 9:56 PTG  

salam cat...
harap penyertaan saya memenuhi syarat...

CatlinaFly 31 Ogos 2009 6:24 PTG  

hunny: sy dah g jenguk tapi nanti sy compilekan para peserta di hujung contest k...TQ :)

CatlinaFly 31 Ogos 2009 6:25 PTG  

kak zieha: mesti boleh punye...nanti kalo menang photobook leh letak gmbr firas byk2 ;)

CatlinaFly 31 Ogos 2009 6:26 PTG  

era n aje: lepas sapu bendera sekolah tu, pulangkan balik tau eheh!

ezan 31 Ogos 2009 10:22 PTG  

wah2 nak join la..sarah ada gambar ngan bendera malaysia tp xcukup cretive.. :P

kena usaha amik gmbr lain la ni.. tunggu ek.. :D

bukhairiah 1 September 2009 2:05 PTG  

nak join..nak join...
meh dtg cni meh...

http://bukhairiah.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html
salam perkenalan......

bukhairiah 1 September 2009 5:20 PTG  

ok dh tmbh dah pe y kurang tue..tq sudi dtg..

Mama_Irfan 1 September 2009 10:44 PTG  

salam..nak join contest..sy dh siapkan entry di blog ini..

http://irfannuriman.blogspot.com/2009/08/anakku-merdeka-bermula-27-ogos-16.html

mummy_ayu 2 September 2009 8:59 PG  

gambar dah dapat..nanti nak buat entry..tq coz tukar syarat slogan tu..lemah sikit pasal slogan nie...happy belated birthday ek !

mai a.k.a ibu leya 2 September 2009 11:03 PG  

catlina.. mai dh wat entry pasal contest tu...

http://mrsnano.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest-27-ogos-16.html

h4ni3 2 September 2009 11:07 PG  

catlina.. kalo submit gambar harraz masa baby dulu bole ker? (harraz is 3 now).. hehe

kedaigambarkami 2 September 2009 11:33 PG  

h4ni3: boleh..asalkan umur skrg tak lebih 6 tahun...

kedaigambarkami 2 September 2009 11:34 PG  

mai
mama irfan

k nanti sy cek ...

kedaigambarkami 2 September 2009 11:35 PG  

mummy ayu: sy tungguuuuu :)

hunny & bukhairiah: tggu final list participants selepas dateline k..

AdD 2 September 2009 12:31 PTG  

Banner dah tmpal... Link dah add kat blog list... tinggal nak buat entry... hari ini juga akan dibuat insyaAllah...

http://budakbrbelajar.blogspot.com

AdD 2 September 2009 1:32 PTG  

Berjaya sudah... sila singgah blog sy... dah buat entry dah...

http://budakbrbelajar.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka.html

mummy_ayu 2 September 2009 1:48 PTG  

Cat, dah siap dah entry for ur contest...
mai la datang check...betul ke tak?
http://mummyayu.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html
ok.tq!

h4ni3 2 September 2009 3:39 PTG  

yehyeh.. dah siap entrinya
dear catlina n cg fly.. sila terjah ye..
:)

http://drhanie.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

CatlinaFly 3 September 2009 7:48 PG  

sy tolong linkkan utk kawan..kepada seseiapa yg ade prob nak link kan entry, hubungi sy k..harap maklum

http://fieza-mamacun.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

ZiE FAUZi 3 September 2009 9:47 PG  

n3 contest dh upload...check tgok kot2 ada kekurangan...

http://fztogether.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

BabyAlden&Mama 3 September 2009 2:47 PTG  

Helo Catlina..
sila check http://aldenhope.blogspot.com/2009/09/contest-lagi-contest-anak-merdeka.html

penyertaan daripada baby alden hehe..

mudah-mudahan semua syarat telah dipatuhi..
Thanks..

mama zharfan 3 September 2009 3:15 PTG  

salam catlina,
i dah join dgn bersungguh hati ni..;)

http://suzie284.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

miezaniera 4 September 2009 3:03 PTG  

Assalamualaikum pihak penganjur akak Catlina.

hehe saya pn dh join..jemputlah melawat blog saya ye..anyway hepi belated besday to u ;D

http://miezaniera.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

*semua syarat2 telah diikut,sila inform kalo ada yg tertinggal ye..tq so much..;D

nza 5 September 2009 7:20 PG  

salam catlina...ha kak nza dh dpt pic tu...ok nnti terjah ke..

http://4fn1mn.blogspot.com/2009/09/anak-ku-merdeka-contest.html

ok, tq.

IBU ALISSA 6 September 2009 11:46 PTG  

salam kak..first time nak join contest..hopefully valid and approved

su 7 September 2009 7:49 PG  

Nak join! nak join!

Ms.Notti 7 September 2009 3:03 PTG  

Salam Catlina,

wah... ramai nyer yg join contest ni... sy nak join jgk... harap penyertaan sy di'approve'kan yer... 1st time nak join ni... salah & silap harap ditegur yer...

http://pertandinganbayicomel.blogspot.com/2009/09/kedaigambarkami-anakku-merdeka-contest.html

-Zaza-

Baby Afham 7 September 2009 3:23 PTG  

Salam Aunty! Afham join contest ni. Thank you very much bagi peluang Afham join.

http://ahmad-afham-adril.blogspot.com/

Aunty tolong check yer ok ke x.

ummu_abdullah 8 September 2009 4:23 PG  

Waa... teringinnya nak masuk contest... tapi... huhu...

unlisted_one 9 September 2009 12:38 PG  

Salam Catlina,..

Ini entry saya http://unlistedone.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

Kasha 9 September 2009 7:05 PG  

Uish! Rugi tak join nie... Hari ni gak bawa girl saya yg 6 thn tu g amik gambar. Kt mane yer best location ni? Tunggu ye penyertaan kami...

CuppyCakeMommy 9 September 2009 11:22 PG  

hi catlina..
akhirnya berjaya snap gambar mia pegang bendera..ekeke..pick us ok..hehehe

http://honeybunsugarcup.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

miemiey 15 September 2009 2:31 PTG  

SALAM CAT...

MIEMIEY DAH JOIN CONTEST NI..SILA JENGUK YEE...
http://miemieyslamzer.blogspot.com/

kashaphoto4u 16 September 2009 12:19 PG  

Salam...
Ayuni dah join contest nie.. sila singgah ye.. Last minute dah ni. Kalau ada tak kena tolong inform ye. saya baru belajar pasal blog2 ni...
http://kashaphoto4u.blogspot.com/

shakeymirza 16 September 2009 1:43 PTG  

salam...
hai catlina..
ni mama ayel nak anta penyertaan ayel yg agak kesengalan skit..
hope sudi jengah ek...

http://shakeymirza.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

tqvm...happy besday....muahahah...

ezan 17 September 2009 12:07 PTG  

catlina..

akhirnya.. siap jugak entry ni.. hehehe..

nanti g tgk k..

http://mareamysarah.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

Little Mama 25 September 2009 3:46 PTG  

salam catlina,

me menjoinkan diri for the contest

http://littlemamadiary.com/1363/anakku-merdeka-contest/

shaparin 26 September 2009 1:20 PG  

Hi, Sha pun nak join jugak :)

http://shaparin.blogspot.com/2009/09/anakku-merdeka-contest.html

CatlinaFly 28 September 2009 11:16 PTG  

dengan ini sy mengumumkan contest ditutup..patutnye announce kul 12 mlm tadi :)penyertaan selepas tarikh ini tidak diterima..harap maklum..

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP