Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Khamis, 30 Jun 2011

Reminder for 2010 bookings.

Salam sejahtera...bagi nama yang tersenarai di bawah, sila hantar gmbr2 anda di dlm CD atau email(zip file only) sebelum 10 Julai 2011, atau tempahan anda dibatalkan dan deposit tidak akan dikembalikan.Deposit juga tidak akan dipulangkan jika anda mahu membatalkan tempahan ini. Bagi yang telah membuat bayaran penuh, tempoh penghantaran gambar dilanjutkan hingga 1 Ogos 2011.Kami tidak lagi boleh menyimpan booking anda kerana telah menghampiri/melebihi tempoh 6 bln - 1 tahun.

Tempahan Ogos 2010(all personalised 12 x 12 inches, 20 pages)
1.Dr Emelia-responded
2.Syuhrah Solehah-no response- cancelled(as on 18th July 2011)

Tempahan September 2010
1.Siti Hafifah-Softcover 8.5 x 6 inches( buy 1 free one promo)-responded
2.Shireen Aida - Softcover 8.5 x6 inches, 40 pages - no response - cancelled(as on 2nd Aug 2011)

Tempahan Oktober 2010(semua 8.5 x 6 inches, softcover, 20 pages)

1.Suryati zainal-no response
2.Diya Rrama-no response- cancelled(as on 18th July 2011)
3.Ikin arif-no response- cancelled(as on 18th July 2011)
4. Hawa Mohd-no response- cancelled(as on 18th July 2011)

Kami juga dengan ini sukacita mengingatkan bahawa tempoh penghantaran gambar (selepas booking with deposit) bagi tahun 2011 ialah 3 bulan sahaja untuk mengelakkan kelewatan printing photobook.SILA RUJUK TERMA DAN SYARAT.Harap maklum,

Want to hire us?Call 0137449963 (Catlina) or 0197433093 (Cg Fly)or email catlina7@yahoo.comBrought by Kedai Gambar Kami JM 0585327-H

4 ulasan:

Mama Zharfan 30 Jun 2011 10:29 PG  

nasib baik tak naik lg nama me-me belum burn cd ni--pics semua dlm dvd..nak kena buat ASAP ni :)

Ummi Danish 30 Jun 2011 2:45 PTG  

nama saya da naik (izyanni) bape balance nye? nnti sy settlekan

KedaiGambarKami, Kluang, Johor 30 Jun 2011 6:31 PTG  

suzie: itu lah, kami buat reminder berperingkat -peringkat ;) after this, tak boleh dah delay lama2 mcm ni ;)

KedaiGambarKami, Kluang, Johor 30 Jun 2011 6:32 PTG  

izyanni:utk pertanyaan baki sila ajukan ke email kami ;)

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP