Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Jumaat, 15 Januari 2010

Ralat

I'm sorry...

Salam..saya nak minta maaf banyak2 sebab, baru dapat info dari supplier photobook semalam, diorang shut down dulu pembekalan buat sementara waktu atas sebab teknikal dan machinery break down. Tempoh shut down ini tak confirm lagi tapi mungkin dalam 3 -4 minggu.Buat yang bertanyakan dan nak order, sy terpaksa hold dulu bagi 2 produk ini:

1.Pocket photobook
2.Coffee table photobook

Bagi pakej promo pocket photobook, sy lanjutkan promo yang pada sticky mode ni sehingga 28 Februari 2010 atau sehingga masalah pembekal ini settle.

Bagi mereka yang berminat juga nak tempah dan tak boleh tunggu, ade lagi satu produk, photobook, yang ni sy belum launch secara rasmi tapi dah boleh order dah...

Product name:

Mag-a-like Coffee Table Photobook
8.5 x 8.5 inci
Soft cover
Cover depan:300gsm Italian paper
Pages: 170gsm Italian Paper
40 pages ( 1 page boleh muat 15 keping gambar)
Harga pengenalan : RM159.00 (termasuk pos)

* Sampel:cover tak semestinya kaler hitam, ade beberapa layout utk cover ni, nanti sy akan upload kemudian.

Produk ni special sket sbb ade pilihan utk:
1.laminate pages dgn glossy lamination(berkilat): tambah RM20
2.laminate pages dengan matte lamination(tak berkilat): tambah RM20
Bila laminate, mukasurat photobook boleh tahan lasak ( tak calar , basah atau koyak)

Buat yang sudi menunggu jugak produk pocket photobook ni, sy hargai sokongan anda...

1 ulasan:

Tanpa Nama,  22 Februari 2010 12:52 PTG  

Terima kasih atas maklumat menarik

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP