Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Khamis, 5 November 2009

Photobook Puan Nurul


One of my favourite customer & friend.Terima kasih Kak Nurul atas tempahan photobook.Walaubagaimanapun, atas permintaan tuan punya badan, aku cuma boleh upload muka depan photobook ni je. Tempahan ni dah lama sebenarnya, awal bulan September dah siap. Hari ni baru jumpa gambar photobook Kak Nurul ni, aku lupe letak kat folder mana, maklumlah byk sangat foler gambar ;).

2 ulasan:

Tukang cerita 5 November 2009 10:17 PTG  

Salam catlina.....
alahaiiiiiii...segan plak akak baca entry ni....
akak minta maaf byk2 ek catlina.....
tak kasi publish gmbr photobook tu byk2.... akak segan.... maklum sajalah, gmbar dolu2.... :)... P & C....

apapun, TQ kerana membantu akak 'meng surprise' kan dia hari tu....
Very appreciate it! mahu tempah lagi...tp tk bkesempatan lagi nk memilih gmbar.... :)

Insyaallah, nanti2....
salam buat si kecik dan cgu Fly...
:)

CatlinaFly 5 November 2009 11:31 PTG  

hihi akak..takpe2 sy paham..haa...ni mesti nak wat photobook utk anak2 kan ? :)

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP