Cari Blog Ini

KedaiGambarKami {Official Website}

Jumaat, 2 Oktober 2009

Baby Mia Photobook August 2009

Tempahan dari Pn Siti aka CuppyCakeMommy (Ogos 09)yang berjaya disiapkan sebelum raya :) . Thanks Siti for trusting us !Pn Siti menempah Coffee Table Photobook (saiz 8R) berjumlah 20 mukasurat untuk Darling Baby Mia(yang bam bam itu..hehe) dengan tema Baby Pink. Happy viewing!


2 ulasan:

CuppyCakeMommy 30 September 2009 11:37 PG  

thanks to u too catlina..berebut2 orang dok tgk album ni..ada yang interested nak buat..i pun dah promote blog ni kat diorang..
so far saya puas hati dgn hasil kerja kedaigambarkami ini..keep up the good work aite..

kedaigambarkami 30 September 2009 11:47 PG  

sy pun gembira buat photobook Mia, kecik2 dah pandai posing ...thanks for promoting us!

Mom Bloggers Planet

MySuperKids

My Super Kids

My flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from catlina7. Make your own badge here.

Credit

Sila maklum bahawa sesetengah imej diambil/diubahsuai dari Freevectors.net dan juga Free4illustrator.com

  © Free Blogger Templates Blogger Theme II by Ourblogtemplates.com 2008 | Kedai Gambar Kami JM0585327-H

Back to TOP